Walmark?...
Zilele trecute am primit o brosura cu produse Walmark. Am tot rasfoit`o si parca-parca am bategandul sa cumar acte ceva.
Insa inainte de asta as vrea sa stiu daca suplimentele astea sunt chiar asa de bune cum se lauda ei
Ma intereseaza in special daca cineva dintre voi a folosit produsele de slabit si ce rezultate a avut.
Multumesc! 
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Raspunsuri
Gabi_K spune:
eu am folosit Clarinol. Am dat jos 20 kg, poate de la clarinol, poate de la dieta... nu stiu....
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Iubika spune:
quote:
Originally posted by Gabi_K
eu am folosit Clarinol. Am dat jos 20 kg, poate de la clarinol, poate de la dieta... nu stiu....
20kg in cat timp?
Ce dieta ai tinut?
Cate cutii de pastile ai folosit?
Scuze, cam multe intrebari.... dar sunt curioasa
crinuta spune:
E foarte bun Clarinolul, dar nu functioneaza la toata lumea, ca orice pastila de slabit de altfel.
Si la mine functioneaza si nu nici cel mai mic efect secundar.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
alias spune:
Si eu folosesc produsele lor , incepand cu Spirulina, Minimartieni, Clarinol, Artrostop...Sunt multumita de ele.Nu sunt multumita de pofta mea de mancare...![]()
O primavara fumoasa tuturor!
Alias
Iubika spune:
crinuta, zi`mi, te rog, ce rezultate ai avut cu Clarinol si in cat timp.
Gabi_K spune:
in aprox 4-5 luni am slabit. Pe langa asta am tinut dieta hipocalorica destul de severa, si fac si miscare.
Insa trebuie sa-ti pui pofta de mancare in cui, nu trebuie sa renunti la nici un fel de mancare, daca poti sa mananci doar cantitati foarte mici. E tare greu, dar merita. Initial am luat o cutie, am luat 2 pastile/zi, dupa aceea am mai luat o a doua cutie si am luat 1 pastila/zi.
Am mai luat crom de la ei, sa mai imi scada pofta de dulciuri, dar n-a functionat:(
crinuta spune:
Eu nu m-am abtinut de la dulciuri, recunosc, si am slabit vreo 5 kg zic eu dupa pantalonii care cad de pe mine.
Sunt sigura ca daca nu as fi mancat dulciuri, as fi slabit poate 10 in vreo luna, desi nu e recomandat sa se slabeasca mai mult de 4-5/luna, de aceea si merg incet.
Acum am zis ca renunt si la dulciuri si peste o alta luna va anunt rezultatul.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Cristina_C spune:
Am aflat si eu recent de "Crom forte" http://www.naturaplant.ro/produse/449/Crom_forte
de la Walmark.
Cromul taie pofta de dulce.
maxinne spune:
de la walmark eu sunt fan selezin impotriva caderii parului a functionat- cura de 3 luni (cu pauze intre "cutii")
Criss75 spune:
In timpul sarcinii am luat Dolomit (Ca;ciu si magneziu) de la Walmark iar copilului ii dau minimartieni.