Cat se da pentru curatenia de Paste?
As vrea sa chem pe cineva pentru curatenia de Paste si nu stiu care mai sunt preturile.
La noi acasa ar avea de facut urmatoarele lucruri:
-spalat geamuri 3 camere+balconul
-curatat mobila in bucatarie (corpurile suspendate, cele de jos si un mic dulapior)
- curatenia in baie (gresie, faianta, oglinda, etajere, etc; baia e micuta)
- avem parchet in toata casa, fara covoare asa ca nu trebuie cine stie ce smotru
- de curatat 2 fotolii (se scot perne si se curata materialul cu peria si detergent-nu sunt din material textil)
- de sters praful de pe mobile, colturi, cotloane....
In afara de operatiunea cu geamurile nu ar fi activitati de curatenie deosebite, pe care sa nu le faci cam in fiecare saptamana la curatenie.
Nu am tocuri de spalat, lustre....chiar nu e foarte mult si extrem de dificil de curatat; si cum nu am mai avut pana acum pe nimeni la curatenie nu stiu cam cat se da pentru tot acest efort (nu as vrea sa fie nemultumita doamna care se va ocupa de toate astea)
Astept raspunsurile voastre
Multumesc
Raspunsuri
bufi spune:
La mine chiar maine vine cineva sa faca curat.
O prietena de-a mea a dat 100 lei, pt 2 camere, balcon, spalat toate geamurile, faianta, gresie, dulapuri, aspirator, sters praf, calcat perdele...curatenie generala
Nici eu nu stiu daca sa-i dau tot atat...are cam la fel de facut si este si aceeasi tipa care face curat.
Bufi
capsunica. spune:
Eu la craciun am platit un milion la o tanti, care mi-a si scuturat covoarele si pus perdelele la loc, plus ceea ce ai precizat tu mai putin partea cu fotoliile. Eu am 2 bai, 2 balcoane si 4 camere pe care le mentin curate la modul ca dau cu aspiratorul la 2 zile si sterg praful tot atunci si mai scutur cuverturile. Si a fost multumita. Eu vroiam sa-i mai dau inca 200mii dar nu a vrut sa-i mai ia si pe aia. Pt paste vreau sa fac la fel.
liliana_28 spune:
Am o prietena care tocmai mi-a povestit ca ieri a venit o tanti la ea sa ii faca curatenie (geamuri, balcon,cred ca si covoare......are trei camere) si ia- cerut 400 mii.
Nu stiu daca este mult sau putin.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
annablue spune:
Eu ii dadeam lui tanti care venea saptamanal 500 pt curatenie saptamanala (in conditiile in care nu staea decat 4-5 ore maxim) dar scutura tot si spala baia, aspira/spala 3 camere cu 2 balcoane si calca si vreo 4-5 camasi.
De Paste vroiam sa-i dau 700 dar pana la urma m-a enervat ca mi-a zis ca ea vine tot 4 ore dar 2 zile la rand si vrea 1 milion...
Asa ca, amamas fara ea, eu am renuntat in conditiile astea...
Oricum, eu nu sufar sa am o menajera care sa o tot trag de maneca sa faca si aia si aia...
Am cerut de la inceput sa faca BINE si nu ma interesa cat statea, dar ea a facut bine la inceput sau daca o trageam de maneca...
Mai mult imi faceam draci cand veneam si vedeam ca trebuie sa clatesc eu mai bine aragazul de Cif..
Oare voi gasiti pe cineva care sa fie responsabila si sa faca CUM TREBUIE curatenie ? ca atunci merita 1 milion pt curatenia de Paste.
Ana
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
andram spune:
Mda...vad ca preturile difera, e adevarat si in functie de numarul de bai, daca sunt covoare si perdele....
Eu am s-o intreb cat vrea dar parca vad ca o sa se codeasca si nu vreau sa-i dau o suma si sa nu fie multumita
Din ce auzisem se da cam 500.000 pt curatenia pe care o faci saptamanal (in sensul ca o data spala faianta baie si bucatarie, o data geamurile, alterneaza treburile); dar am auzit si de sume mai mari asa ca nu stiam daca pt Paste e un pret mai special.
Oricum, ideea e ca nu vreau sa creada ca e pacalita, sa imi mai fac pacate inainte de Paste...
Candy spune:
Noi avem o femeie care vine 2 zile/sapt cate 5 ore, o platim cu 50.000/h, iar de Pasti si Craciun ii dam fie un cadou, fie ceva bani in plus (de Craciun i-am dat 300.000). La noi de obicei spala gresia din hol, scutura, aspira, spala geamurile, noi suntem multumiti. Ne place si ca e destul de rapida, nu sta degeaba.
Stiu ca doar la curatenia dupa zugravit se plateste extra.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.