Sinechia uterina

Sinechia uterina | Autor: Herovic

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor.Stie cineva mai multe despre sinechia uterina, cum se trateaza, unde anume? Astept raspunsul vostru.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrrada spune:

Buna, Herovic!

In urma cu 7 ani am avut si eu un asemenea diagnostic... Inseamna ca peretii uterelui s-au lipit, iar tratamentul pe care l-am primit a fost insertia unui sterilet timp de 6 luni. Nu am ramas cu sechele, am deja un copil.

Am fost la Medicover in Bucuresti, la dr. Mihaela Popescu, insa sunt sigura ca sunt multi doctori care pot ajuta.

Mult succes!

Andrada, mama lu' Razvan (31.10.2005)
photos.yahoo.com/balcescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

sinechie uterina = lipirea peretilor uterului, in lipsa totala a mucoasei uterine; se caracterizeaza prin lipsa ciclului menstrual.
si eu am patit-o anul trecut, dupa ce am pierdut o sarcina si mi s-a facut un chiuretaj "cu simt de raspundere". intr-adevar, singura solutie este montarea unui sterilet; eu l-am tinut doar 2 luni, timp in care mi s-a prescris si un tratament hormonal strong (atat estrogen, cat si progesteron). dupa ce am scos steriletul, o luna am luat anticonceptionale, pt. reglarea ciclului. la doua luni dupa toata tarasenia asta, am ramas insarcinata. nu-ti fie teama, si eu ma speriasem ingrozitor cand am auzit de sterilet, dar asta a fost parerea a 3 medici, astfel ca nu prea ai de ales in situatii d-astea.
eu m-am "rezolvat" la spitalul pantelimon (dupa ce m-am pricopsit cu sinechia la municipal); din pacate, medicul care mi-a montat steriletul nu mai este in tara. daca vrei, ti-o pot recomanda, insa, pe dr. care imi urmareste sarcina acum. sunt sigura ca te-ar putea ajuta!

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">24+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Idem: sinechie in urma unui avort spontan urmat de chiuretaj. Mie imi venise ciclul dar, nu a avut pe unde sa se elimine si am avut dureri destul mari. A urmat un nou chiuretaj si apoi ca la celelalte fete insertia unui sterilet pentru cateva luni.
Fara urmari.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Autor: Herovic
Subiect: MULTUMESC!
Trimis la: 02/04/2007 15:30:20
Buna fetelor! Multumesc din suflet pentru mesajele voastre si imi cer scuze ca nu am putut sa va raspund pana acum. Sincer, am fost putin sceptica asupra faptului ca imi veti raspunde atat de repede,de aceea nu v-am spus mai multe despre pb.mea. Acum 2 ani am pierdut o sarcina oprita in ev.in luna 5, in urma careia am ramas cu sinechie uterina. Sinechia am capatat-o dupa ce am fost rechiuretata, deoarece am avut placenta accreta. Intr-adevar, la 3 luni dupa avort mi s-a montat un sterilet pe care l-am tinut 4 luni,fara nici un fel de tratament si fara nici un rezultat. Am mers la dr. Badea si urmeaza sa fac un HSG si o histeroscopie. Voi ce credeti despre aceste doua investigatii? Sunt dureroase, credeti ca imi pot rezolva, oarecum pb.? Am deja 34 ani si imi doresc f. tare un

Olteanu L.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor!
Si eu am avut o sarcina oprita in evolutie urmata de un chiuretaj in urma caruia CM nu venit decat dupa 8 saptamani.Imi era foarte teama sa nu ma procopsesc cu o sinechie uterina din ceea ce am citit pe forum!Vroiam sa va intreb daca conteaza metoda prin care s-a facut chiuretajul,adica prin aspiratie sau cu chiureta.Din cate am inteles riscul sa faci sinechie uterina este mai mare cand se face cu chiureta?
Viviana cum adica iti venise cm dar nu avea pe unde sa se elimine?
La mine vad ca este mai putin abundent decat de obicei dar nu am dureri!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput