cultura din col
acum o saptamana am fost la ginecolog si mi a facut o analiza care se numeste cultura din col.ieri am fost sa iau rezultatele si mi a spus ca mi a iesit infectie cu e coli.voi ati facut asa ceva?
Raspunsuri
madau spune:
Eu am facut culturi din col dupa ce mi-a facut cerclajul cand eram gravida. Nu e nici o problema, probabil vroia sa vada daca infectia a urcat spre col, sau a ramas doar in vagin
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
asiza spune:
quote:
Initial creeata de monalac
acum o saptamana am fost la ginecolog si mi a facut o analiza care se numeste cultura din col.ieri am fost sa iau rezultatele si mi a spus ca mi a iesit infectie cu e coli.voi ati facut asa ceva?
Da, Mona, am facut eu aceasta analiza...prima data cand eram in sapt. 36 de sarcina cred si, la fel ca si tie, mi-a iesit infectie cu E.coli. Atunci nu am tratat dat fiind ca stiam ca voi naste prin cezariana si copilul nu putea fi astfel afectat. Am nascut si am repetat cultura de col la 6 saptamani dupa sarcina...acelasi rezultat...e.coli...Am facut tratament cu Augmentin 7 zile si urmeaza sa ma duc sa repet analiza...Eu iti spun sa n-o lasi asa, de izbeliste...ca nu trece de la sine! Sanatate multa!

Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
monalac spune:
am fost la dr si am primit tratament.dupa 2 saptamani de la terminarea tratamentului,tb sa merg sa repet analiza.ceea ce n am inteles eu e daca tb sa se trateze si partenerul si daca e contagioasa aceasta infectie.asta pt ca baiatul meu,desi nascut prin cezariana , a avut inf urinara cu e coli pe care am depistat o cand el avea 2 luni,dar e posibil s o fi avut de la nastere....
asiza spune:
quote:
Originally posted by monalac
am fost la dr si am primit tratament.dupa 2 saptamani de la terminarea tratamentului,tb sa merg sa repet analiza.ceea ce n am inteles eu e daca tb sa se trateze si partenerul si daca e contagioasa aceasta infectie.asta pt ca baiatul meu,desi nascut prin cezariana , a avut inf urinara cu e coli pe care am depistat o cand el avea 2 luni,dar e posibil s o fi avut de la nastere....
Imi pun si eu un semn de intrebare acum, auzindu-te pe tine: oare trebuia sa ia si sotul tratament??? Totusi inclin sa cred ca ba, deoarece medicul meu mi-ar fi spus...In ceea ce priveste copilasul, poti fii sigura ca nu a luat-o de la tine daca ai nascut prin cezariana...Eu i-am facut urocultura bb-lusului meu de patru ori pana acuma (avem 3 luni) si e mereu sterila...Toti avem E.coli in intestin, ai grija cand ii faci toaleta bb-ului tau...cand face kk, apa si sapunul sunt sfinte!
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis