cremele fruttini???pls pareri

cremele fruttini???pls pareri | Autor: kale

Link direct la acest mesaj

ati folosit cremele sau untul fruttini?care dintre creme are mirosul cel mai persistent?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Eu am avut lotiune de corp fruttini cu miros de shake de portocale. Sincer, nu sint o fana a mirosurilor dulci, dar primisem lotiunea cadou si am folosit-o vara trecuta. Mi s-a parut ca mirosul a fost destul de persistent, cel putin dupa citeva ore se mai simtea pe piele.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Unde se gasesc si la ce pret?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Eu le-am vazut in Cora. Preturile exacte nu le mai tin minte. Ceva de genul 11-12 lei o lotiune de 250 ml, parca, sper sa nu ma insel prea mult. Sint si creme gen butter la cutii rotunde, dar alea chiar nu le stiu pretul.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina20 spune:

eu am lot. de portocale + lapte, miroase ff bine, dar nu persista mirosul decat f putin. Untul de corp e mai bun, tine mirosul (absolut delicios) mai mult pe piele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Eu am folosit untul de cirese , dar cel mai incantata am fost de lotiunea cu menta. E racoritoare, excelenta de vara! daca vreti unt de corp si hranitor si cu miros peristent, luati de la body shop; cel cu unt de shea miroase ca si crema de corp "Roma' de la laura biagiotti, si e si persistent mirosul.

Mergi la inceput