solar

solar | Autor: viana

Link direct la acest mesaj

Am tenul prea putin pigmentat si nu prea ma bronzez . Asteptind sa ma sune intr-o zi cineva sa ma invite la intilnirea de 10 ani de la terminarea facultatii,m-am gindit ca va trebui sa ma bronzez un pic sa arat si eu mai bine.Desi ,la 83 kg ,bronzul nu stiu daca mai conteaza.Totusi cu 4,5 sedinte de solar as putea purta o rochie mai decoltata ,insa eu sunt plina de alunite cu dimensiuni destul de mari,unele de apox 1.5 cm si alte sute cit gamalia.Sincer mi-e frica de solar.Daca imi declanseaza un cancer de piele.Sunt tare speriata pt ca exista in cercul meu de prieteni, cineva cu cancer de la un melanom.Faceti solar?Poate sa mi se intimple ceva de la 4.5 sedinte?
Eu nu indraznesc sa stau nici la soare.Ma-m gindit sa ma duc la un dermatolog sa discut problema si sa se si uite un pic la pielea mea ca mai bine sa previn decit sa combat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alias spune:

uite aici :www.dermastyle.ro

Este clinica Dr Mihaela Leventer.
Eu te sfatuiesc sa nu te duci la solar.Eu sunt in aceeasi situatie ca si tine si mi-a recomandat sa ma abtin si de la soare, sa nu mai zic de solar.
Daca nu ai timp sa vii in Bucuresti cauta un dermatolog si sfatuieste-te cu el neaparat.

Succes!

O primavara fumoasa tuturor!

Alias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

eu nu am fost niciodata la solar si nici nu ma voi duce vreodata...
ce sa ma aleg cu un cancer de piele? poate de la o sedinta, doua nu se intampla nimica, dar nu se stie niciodata.
cunosc persoane care la 45 ani arata ca la 65, tot din cauza solarului, sau statului la soare pra mult.
dupa varsta de 30 ani chiar se recomanda vizita la dermatolog anual pentru verificarea alunitelor.
exista creme cu efect de bronz, insa trebuie intinse ft bine, chiar vazusem o data la cineva pe care o cunosc destul de bine, si am intrebat-o daca s-a bronzat, si a zis ca nu ...e crema.
sanatate, claudia

Mergi la inceput