cistita acuta(dupa luna de miere)-tratament??
![](images/user_woman.png)
bune fetelor.am si eu o problema,ma doare foarte tare cand urinez,si urinez si fr des,asta la o zii dupa contactul sexual,a doua zii nu mai am nimic.va rog din suflet sa-mi spuneti daca stiti vreun tratament eficace
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ingridnen/ingridnen.jpg)
ingridnen spune:
Rowatinex picaturi, lichide foarte multe (ceai din muguri de pin).
Am avut si eu candva problema asta. Am citit atunci (si functioneaza !!) ca e bine ca inainte de actul sexual sa bei un pahar mare de apa si imediat dupa sa mergi sa faci pipi.
Ingrid si Cristi 4 ani
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kale spune:
quote:mersi mult pt sfaturi
Originally posted by ingridnen
Rowatinex picaturi, lichide foarte multe (ceai din muguri de pin).
Am avut si eu candva problema asta. Am citit atunci (si functioneaza !!) ca e bine ca inainte de actul sexual sa bei un pahar mare de apa si imediat dupasa mergi sa faci pipi.
Ingrid si Cristi 4 ani
BraveGirl spune:
Ai si sangerat putin? Se intampla destul de des dupa contacte sexuale dese...exista o portiune a uretrei al carei perete este f aproape de peretele vaginului..si de la contactele dese, se lezeaza uretra in acea portiune. Cel mai bine iei o pauza, timp in care iei Ciprofloxacin.
==========
Corina
Albumul meu
ruxandra_sb spune:
Neaparat pipi dupa sex. E lege.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
kale spune:
quote:nu am sangerat deloc.dupa actil sexual nu ma doare ,decat a doua zii.
Originally posted by BraveGirl
Ai si sangerat putin? Se intampla destul de des dupa contacte sexuale dese...exista o portiune a uretrei al carei perete este f aproape de peretele vaginului..si de la contactele dese, se lezeaza uretra in acea portiune. Cel mai bine iei o pauza, timp in care iei Ciprofloxacin.
==========
Corina
Albumul meu
kale spune:
quote:auziti o fii buna norfloxacina in combinatie cu uricolul?astea mi le-a dat farmacista
Initial creeata de kale
bune fetelor.am si eu o problema,ma doare foarte tare cand urinez,si urinez si fr des,asta la o zii dupa contactul sexual,a doua zii nu mai am nimic.va rog din suflet sa-mi spuneti daca stiti vreun tratament eficace
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sanse/sanse.jpg)
sanse spune:
Eu in timpul sarcinii am luat Uricol si m-am simtit f. bine.Pentru alta afectiune,dar tot probleme renale insotite de dureri.Consulta un doctor pentru linistea ta.
Sanatate
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
hristina spune:
Intereseaza-te de albastrul de metil; bunica mea toata viata s-a tratat cu el pentru cistitele ei mult prea dese!
Sanatate multa!
Kasi si Victoria