cistita acuta(dupa luna de miere)-tratament??

cistita acuta(dupa luna de miere)-tratament?? | Autor: kale

Link direct la acest mesaj

bune fetelor.am si eu o problema,ma doare foarte tare cand urinez,si urinez si fr des,asta la o zii dupa contactul sexual,a doua zii nu mai am nimic.va rog din suflet sa-mi spuneti daca stiti vreun tratament eficace

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Rowatinex picaturi, lichide foarte multe (ceai din muguri de pin).
Am avut si eu candva problema asta. Am citit atunci (si functioneaza !!) ca e bine ca inainte de actul sexual sa bei un pahar mare de apa si imediat dupa sa mergi sa faci pipi.

Ingrid si Cristi 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kale spune:

quote:
Originally posted by ingridnen

Rowatinex picaturi, lichide foarte multe (ceai din muguri de pin).
Am avut si eu candva problema asta. Am citit atunci (si functioneaza !!) ca e bine ca inainte de actul sexual sa bei un pahar mare de apa si imediat dupa sa mergi sa faci pipi.

Ingrid si Cristi 4 ani

mersi mult pt sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Pentru cistita am facut tratament cu NOLICIN.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ai si sangerat putin? Se intampla destul de des dupa contacte sexuale dese...exista o portiune a uretrei al carei perete este f aproape de peretele vaginului..si de la contactele dese, se lezeaza uretra in acea portiune. Cel mai bine iei o pauza, timp in care iei Ciprofloxacin.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Neaparat pipi dupa sex. E lege.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by BraveGirl

Ai si sangerat putin? Se intampla destul de des dupa contacte sexuale dese...exista o portiune a uretrei al carei perete este f aproape de peretele vaginului..si de la contactele dese, se lezeaza uretra in acea portiune. Cel mai bine iei o pauza, timp in care iei Ciprofloxacin.

==========
Corina
Albumul meu

nu am sangerat deloc.dupa actil sexual nu ma doare ,decat a doua zii.

Mergi la inceput

quote:
Initial creeata de kale

bune fetelor.am si eu o problema,ma doare foarte tare cand urinez,si urinez si fr des,asta la o zii dupa contactul sexual,a doua zii nu mai am nimic.va rog din suflet sa-mi spuneti daca stiti vreun tratament eficace

auziti o fii buna norfloxacina in combinatie cu uricolul?astea mi le-a dat farmacista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Eu in timpul sarcinii am luat Uricol si m-am simtit f. bine.Pentru alta afectiune,dar tot probleme renale insotite de dureri.Consulta un doctor pentru linistea ta.
Sanatate

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Intereseaza-te de albastrul de metil; bunica mea toata viata s-a tratat cu el pentru cistitele ei mult prea dese!
Sanatate multa!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput