100$

100$ | Autor: arleena

Link direct la acest mesaj

cat reprezinta pt voi de ex 100 euro sau $??? maruntis sau o suma bunicica?

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marcellinna spune:

Depinde.Daca e sa dau pe un lac de unghii 100 de dolari sau 100 de euro,pt mine e o suma bunicica (pe care sincer n-as cheltui-o sa cumpar asa ceva).
Daca e sa dau aceeasi suma pt sanatatea mea sau a celor dragi, il consider maruntis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

MUUULT pt cineva care lucreaza de dimineata pana seara, o luna intreaga pt ei. Pt. mine inseamna o zi frumoasa la Iulius Mall, sau o luna bestiala in targul de vechituri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Mancarea pe o saptamana ptr toti trei!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

O suma foarte mare cu care le pot asigura picelor mele o saptamana fara griji sau chiar doua .

.............................
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

pai cand nu-i am,mi se pare o suma mare,iar cand ii am si-ncep sa-i cheltui...maruntis.

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Banii astia reprezinta aproape salariul pe o luna asa ca as asigura ceva in plus la traiul de zi cu zi,sau as cumpara un lucru de care am nevoie,ceva care sa-mi ramana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

maruntis la mall intr-o zi... in schimb pt mama ca e in ro e salaru ei pe o luna si o bucura mult daca ii are in plus

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Originally posted by Ortansa

pai cand nu-i am,mi se pare o suma mare,iar cand ii am si-ncep sa-i cheltui...maruntis.

I've gt you under my skin

Asa e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

De multe ori cand ne vedem cu bani uitam de unde am plecat.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

100 $/Euro? Ce bine ar fi sa fie....

Cateva zile bune de cheltuieli marunte zilnice si poate si un mic rasfatz pentru mine...

I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput