cezariana nr 2
![](images/user_woman.png)
am nascut prin cezariana o fetita si vreau sa-mi spuneti dupa cat timp pot sa mai proiectez un bebe
multumesc anticipat ptr raspunsuri
Raspunsuri
doradora spune:
quote:
Initial creeata de lyalya
am nascut prin cezariana o fetita si vreau sa-mi spuneti dupa cat timp pot sa mai proiectez un bebe
multumesc anticipat ptr raspunsuri
la un an dupa nastere va puteti apuca din nou de treaba. have fun!
chris +
![](copilas.gif)
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kover spune:
eu am ramas insarcinata exact dupa un an de la cezariana,dar "unda verde" am avut deja dupa 6 luni.cel mai bine poate sa-ti raspunda ginecologul,care in functie de starea ta va decide momentul ideal. multa sanatate.
blueeyes2003 spune:
Mie mi-a zis initial 8 luni si cand am mers la control la 6 luni dupa cezariana,ne-a dat unda verde.
Mirela
![](floare.gif)
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
marybell spune:
Din cate stiu eu in mod normal trebuie sa treaca 2 ani intre cezariana si momentul cand ramai din nou gravida. insa sunt multe mamici chiar si aici pe forum care au facut si mai devreme o alta operatie dupa prima. mai mult decat atat sunt care au nascut vaginal dupa cezariana.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
a_deju spune:
raspunsul standard e 1 an, timp in care vei merge la contraoalele periodice, si, dupa cum au spus mai sus si fetele, iti poate da unda verde si mai devreme.
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
nemary spune:
verisoarei mele care a nascut acum un an i-a spus doctorul ca dupa 2 ani. iar ea abia asteapta pt.ca isi mai doreste un copil.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
miria_cristina spune:
Eu stiu ca dupa 2 ani este OK.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sanse/sanse.jpg)
sanse spune:
Recomandat ar fi 2 ani.Eu am ramas dupa 1an si 5 luni si a decurs totul bine cu toate ca prima sarcina am tinut-o cu tratament.Deja ma gandesc la a 3-a fetita
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI