Insomnie

Insomnie | Autor: Lucia

Link direct la acest mesaj

Mamici, sunt disperata. Sunt insarcinata a doua oara, pe 13 mai am implinit trei luni, si marele meu necaz este ca nu pot dormi noaptea. La servici parca sunt drogata, ma apuca un somn de nu-mi pot tine capul. Ma clc pe la ora 21 fiindca trebuie sa-l adorm pe Alex si dorm pana imi vine prima oara sa merg la toaleta, dupa aceea numai exista somn. Ce remedii aveti ? Spuneti-mi si mie ce sa fac

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Eu te inteleg foarte bine ca mi s-a intimplat si mie asa. Singurul meu noroc a fost ca am mai prins vacanta cu sarbatorile de iarna, apoi mi-am luat concediu de odihna si am mai obtinut si cite un medical. In rest cind mergeam la serviciu, trebuia sa ma trezesc la 5.30 si ma culcam seara pe la 12 si in plus daca mergeam la baie la ora 4 adio somn pe urma.
Poti incerca sa bei o cana cu lapte caldut si sa iei o lingura de miere sau un biscuit.
In cazul in care nu recuperezi somnul la sfirsitul saptaminii si sti tot mai obosita vorbeste cu doctorul care iti supravegheaza sarcina ca in mod sigur are o solutie.

Romana

Mergi la inceput