Plasturii anticelulitici

Plasturii anticelulitici | Autor: Candy

Link direct la acest mesaj

A incercat cineva plasturii anticelulitici scosi de Nivea? Ma bate gandul sa-i incerc si pe astia, ca n-au mai ramas prea multe pe lista...

"Laboratoarele Nivea au inventat o noua metoda de reducere a celulitei: plasturele anticelulitic. Ingredientul principal al acestui nou produs de ingrijire corporala este L-Carnitina – o substanta proprie pielii ce se regaseste in mod natural in fiecare dintre celulele corpului nostru. Aplicata pe suprafata pielii, aceasta substanta va sustine conversia grasimilor in energie, mecanism cu care atletii sunt deja familiarizati, ei folosind L-Carnitina ca supliment nutritiv.

L-Carnitina este o substanta antrenata in procesul de metabolizare a grasimilor. Mai exact sustine conversia grasimilor in energie, in timp ce extractul de sofran (denumire stiintifica Carthamus tinctorius) si acid linoleic limiteaza formarea de noi straturi de grasime, iar extractul din frunza de Matè sustine reducerea apei din organism.

NIVEA body a reusit sa defineasca o noua formula in care acesta substanta care arde grasimile este aplicata pe piele si absorbita in straturile sale de adancime. Cercetatorii de la Nivea body au testat ca moleculele de L-Carnitina nu numai sa ajunga la tesutul gras, ci sa si faciliteze conversia acizilor grasi din celulele de grasime intr-o sursa de energie.

Plasturele Anticelulitic NIVEA body Good-bye Cellulite contine o cantitate ridicata de L-Carnitina si asigura distribuirea in mod continuu, pe durata intregii zile, a acestei molecule (responsabila de conversia acizilor grasi in energie).

Studiile au demonstrate ca aplicata extern, concentratia optima de L-Carnitina patrunde pana in straturile de grasime din piele.

Recomandari de aplicare:

Aplicati ziua sau in timpul noptii (de 2-3 ori pe saptamana), pana la 8 saptamani, pe partile corpului supuse tratamentului anticelulitic. Lasati sa actioneze maximum 8 ore pentru un tratament optim.

Rezultate:

Imediat dupa aplicare pielea se simte catifelata, supla si placuta la atingere.
Dupa 3 aplicari: pielea este vizibil tonifiata si catifelata.
Dupa numai 4 saptamani semnele celulitei sunt vizibil reduse iar pielea devine mai uniforma."

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Sincer nu prea cred ca are efect. Dar, incercarea moarte n-are, asa ca n-avem ce pierde (doar niste banuti), s-o incercam si pe asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Si eu sint sceptica, am incercat crema si nu am vazut nici o imbunatatire. Despre astia vorbesti, nu-i asa?

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Da, Flaflo. Pun si varianta in lb. romana: http://www.nivea.ro/frameset.php

I-a vazut cineva prin magazine, stiti ce pret au?
Si-acum o intrebare tembela: mie nu mi-e clar daca un plasture e suficient sau se aplica pe fiecare zona cate unul??? Teoretic substantele active pe care le contine ar trebui sa se absoarba direct in circulatie, dar n-am vazut sa scrie undeva care-i dozajul.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Unde se gasesc?

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Flaflo, deci zici ca nu e buna de nimic crema? Eu doream sa incerc dar acum nu stiu ce sa fac.
Asa m-am saturat de produse care promit marea si sarea si in final nu sunt bune de nimic.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Flaflo, deci zici ca nu e buna de nimic crema? Eu doream sa incerc dar acum nu stiu ce sa fac.
Asa m-am saturat de produse care promit marea si sarea si in final nu sunt bune de nimic.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Nu, Crinuta, e egal cu zero! Am folosit doua tuburi, mi-am spus sa am rabdare ca se va vedea in timp. Dar nu a fost asa. Intr-adevar am avut pielea mai catifelata, dar asta o poti obtine cu orice Bodylotion...

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Nici mie nu mi se pare sa aiba vre-un efect....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Am vazut plasturii prin Hipermarketuri si cash&carry, la vreo 35 lei. Am luat crema cu gelul de dus cu capac de masaj. Sunt in primele 10 zile si sunt tare catifelata. Sa vedem dupa 4 saptamani, dar aud ca nu are efect nici dupa 2 tuburi. Plasturii... cred ca au cam aceiasi substanta asa ca mai astepata pareri.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jonica spune:

Eu mi-am luat plasturi si am folosit deja de 2 ori....Si se vede o miiiica imbunatatire - fara masaj si alte cele, ca nu am timp. Eu mi-i pun peste noapte. Sunt curioasa cum va arata locul cu pricina dupa cateva saptamani. Va voi tine la curent.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

INTREBARE

Plasturele respectiv asa cum l-am vazut in reclama e ceva mai mare de-o palma. Pai acum acolo unde-i celulita la mine nu-i doar cit o palma... pun cite unul pe fiecate zona, fund, picioare, burta etc.????? Actioneaza fix doar sub el sau pe o arie mai mare.... ca tare mi-e teama ca ar trebui sa arat ca o mumie de citi plasturi as avea nevoie sa-mi lipesc la ocol?!?!

Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik

Mergi la inceput