Cum s-a ingrasat Mihaela Tatu?
Acum un an, cred, pe DC existau multe subiecte in care ne intrebam cum a reusit sa slabeasca Mihaela Tatu.
Revistele erau pline cu poze ale doamnei silfide care povestea cum a reusit ea sa slabeasca si lauda "reteta" ei miraculoasa care nu numai ca o ajutase sa slabeasca, dar nici nu avea sa se mai ingrasa.
Daca vroiam "reteta" trebuia sa trimitem banuti (cam multi, daca-mi amintesc bine) si primeam inapoi sfaturi si niste seminte.
Cel mai bun exemplu, ca aceste "miracole" sunt niste tzepe si aviz amatorilor pe mai departe. 
Raspunsuri
Gabi_K spune:
Chiar zilele trecute am vazut-o la tv, si ma gandeam oare unde am citit despre ea ca a slabit... saraca acum chiar a devenit de 3 ori femeie... chiar si la masuri si kg![]()
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by Gabi_K
acum chiar a devenit de 3 ori femeie... chiar si la masuri si kg
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Bine zis, Gabi
Pai sa mai tina o data dieta aceea minune
Cris
ache spune:
n-are nimeni niste poze recente cu ea?
m-ati facut curioasa...oricum eu nici slaba nu o stiu
anca
Anca Wish spune:
M-am uitat pe site-ul postului "Acasa" si am gasit poze doar cu ea slaba. Probabil ca acum nu mai incape in nicio poza. ![]()

Victoria spune:
La fel si Monica Anghel...slabise spectaculos, a vorbit pe toate posturile tv cum a slabit ea, si acu parca e si mai "multa"... offff.Mi-e mila de ele, si de mine, ca si eu ma stradui..
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Tzuni spune:
Ce sa spun?!?! Pesemne ca voi toate sunteti niste zane...60-90-60...care daca ati incercat vreodata sa slabiti, nu v-ati mai ingrasat in veci!![]()
![]()
![]()
Hai sa radem de altii, nu?
MT s-a lasat de fumat si de-asta a pus kilogramele!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
lilianasoare spune:
Tzuni, esti foarte simpatica
90-60-90 mi-as mai putea imagina cum este, dar 60-90-60...cam greu.
P.S. Stiu ca a fost din cauza grabei, dar nu m-am putut abtine
Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by lilianasoare
Tzuni, esti foarte simpatica90-60-90 mi-as mai putea imagina cum este, dar 60-90-60...cam greu.
P.S. Stiu ca a fost din cauza grabei, dar nu m-am putut abtine
Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori
da, de la graba a fost....
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Anca Wish spune:
Draga Tzuni, vorbeam (si am accentuat) pe reclama facuta prin toate revistele in legatura cu reteta ei miraculoasa. Care a fost, pana la urma un mare fas, cu scopul de a mai scoate niste bani de la naive.
Iar in legatura cu lasatul de fumat, asta-i mit. Te ingrasi ca mananci nu ca fumezi sau nu.
LuisaTL spune:
Buna, tuturor!
Eram sigura ca o sa deschida cineva subiectul asta.
Spun doar ca sunt dezamagita de tromboanele Mihaelei Tatu. A facut atata tevatura cu slabitul ei si dieta-minune. Rezultatele dietei sunt cam dezastruoase in ceea ce o priveste.
Sincera sa fiu m-am ingrozit cand am vazut-o recent la TV. Nu-mi venea sa cred...ce-a fost si ce-a ajuns.
Eu chiar nu rad de situatia in care a ajuns. Pacat ca n-a avut grija in continuare de imaginea ei, daca pot sa spun asa. Ca si vedeta de televiziune...chiar nu ma asteptam.
Abia mai incape in cadru.