A fost cineva la slujba de Inviere pe plaja? Stiu ca episcopia Tomisului are obiceiul sa organizeze slujba pe plaja, ma interesa daca ati fost si cum vi s-a parut.
Multumesc.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am buba!...
Eu am fost acum cativa ani la Neptun!
AM avut noroc de o vreme frumoasa, fara vant, am putut tine lumanarile aprinse.
A fost bine organizata, mie mi-a placut! Singurul lucru pe care-l mentionez a fost aducerea luminii din altar. E mai crestineste sa vina cu lumina din altarul bisericii, de undeva din spate, decar sa se aprinda brusc pe plaja. A fost un pic spectaculos, dar a fost bine!
Asta e pararea mea, de crestin!
acum 2 ani de Paste am fost la Mangalia.. sau Mamaia.. nu mai stiu ca noi eram cazati la Neptun. Mi-a placut Invierea pe plaja. INEDIT pt cineva care nu-i constantean... te impresioneaza atatea lumini de-a lungul unei plaje. Valurile sunt in spatele altarului... cu putina imaginatie zici ca lumina iese din mare si inunda uscatul... insa, mare grija la vant... e un vant special seara pe plaja in luna aprilie... haine grosute, ceva pe cap, suport pt protejat lumina lumanarii pana la hotel sau.. acasa... depinde.
Pastele asta a cazut devreme, va fi destul de frig pentru slujba pe plaja! Imi amintesc ca atunci era aproape de 1 MAi, e altceva, diferenta de 1 luna!