Dermatolog bun

Dermatolog bun | Autor: catutza

Link direct la acest mesaj

Buna!

O prietena are nevoie de un doctor dermatolog bun. Cunoasteti pe cineva? Daca e si "testat" ar fi si mai bine.

Ea merge la pedichiura destul de regulat, dar o perioada unghiile de la degetele mari au inceput sa se ingalbeneasca, sa se exfolieze...se umfla-adica nu mai sunt netede.
A mers la un dermatolog dar nu prea are incredee in el, i-a spus ca e o ciperca, i-a dat un unguent si gata. Dar dupa o luna si ceva de tratament tot asa arata unghiile.
Ea se gandea chiar sa si le scoata ca poate asa scapa...

Va multumesc anticipat

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

E onicomicoza probabil , poate sa primeasca unguent dar cred ca si medicamente orale.
Sa se duca iar la doctorul ala si sa-i spuna ca nu a dat roade crema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

mie mi-a placut mult de Dr. Gradina de la spitalul de dermatologie din spatele liceului Sincai ( mi-a pus diagnosticul de la usa, dupa 2 intrebari si dupa tratamentul recomandat de el am scapat de problema in 5 zile)
acum , intrebare: cu ce oja isi da pe unghii prietene ta? vad ca aici cei de la pedichiura iti pun o baza protectoare initial, eu m-am facut acasa fara baza asta si mi se ingalbenisera/ exfoliasera si mie unghiile!
bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

dr teodorescu claudia de la colentina suepr buna,si consultatia nu e nici scumpa 15 lei.pr meu de aproape 2 ani avea o rpoblema si acum a reusit sa scape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Cristina , ce program are doctora? Se face programare sau cum ajunge la ea? Ai un nr de telefon ceva?

Multumesc mult de raspuns tuturor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

NU SE FACE PROGRAMARE ,nu am nr de telefon.la spitalul colentina poti ajunge cu metroul pana la stefan cel mare si in curtea spitalului e un indicator spre dermatologie,are program de la 7 la 14 la etajul 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Cristina , multumesc mult, I-am transmis prietenei mele, acum mai ramane sa se invoiasca o zi de la munca ca sa poata ajunge.

Mergi la inceput