Cel mai frumos...

Cel mai frumos... | Autor: pisimuky

Link direct la acest mesaj

Ma gandeam zilele acestea, ce poate fi mai frumos in viata decat sa iubesti ?! Cred ca nu exista ceva mai frumos.... Fluturasi in stomac, nerabdarea aceea de a te intalni sau de a comunica cu cel care ti-e atat de drag...Bucuriile acelea mici si marunte dar care fac atat de mult... Suntem atat de prinsi in agitatia asta cotidiana ca de cele mai multe ori uitam de noi, de dorintele, de visele noastre...Pentru voi, cei care postati pe acest forum, ce e cel mai frumos in viata ?

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Nu cred ca ai postat bine subiectul asta la "In unul sau in doi..."!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

pentru mine nu exista nimic mai frumos pe lume decat copii!
pt mine bucuriile acelea "mici si marunte" vin de la fiul meu....
copilul meu,e Universul meu,ingerul vietii mele,ratiunea mea de a fi....TOTUL!
eu asa cred....

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

asa e - copilul e pe primul loc, barbatu' cu totul nu face cit o manutza grasuna de bebic.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

Ce spui tu acolo... poate fi interpretat in multe feluri. Si s-ar putea ca unele persoane sa intepreteze intr-un mod nu foarte favorabil, mai ales daca le pica postarea asta intr-un moment mai delicat. Cred ca la asta se referea si corinadana.... Anyway, de la mine ai o si nicidecum rosii sau oua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Rog moderatorii sa mute subiectul unde considera ca isi are locul. Nu doresc sa intristam pe nimeni...Multumesc pentru intelegere.

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Initial creeata de pisimuky
Suntem atat de prinsi in agitatia asta cotidiana ca de cele mai multe ori uitam de noi, de dorintele, de visele noastre...

Idealul in viata este sa gasim echilibru intre ce trebuie si ce vrem/ne place. Idealul e sa ne placa ce facem, sa dorim ce putem avea.
Poate putin off-topic (mie mi se pare potrivit locul, vad ca pe aici se discuta diferte subiecte legate de viata de cuplu) as spune ca mie imi place viata mea, imi place munca mea, desi cotidianul ma rapeste, clar, din alte parti, dar nu fac ceea ce fac din necesitate, din nevoie, ci imbin utilul cu placutul. Sunt o fire energica si innebunesc daca nu am activitate.
Cel mai frumos in viata mea nu este munca si activitatile astea, dar le consider frumoase, doar fac parte din viata mea. Cel mai frumos este ca traiesc si ca ma trezesc in fiecare zi la viata, ca mai am inca o sansa si azi, sa fac atat de multe lucruri minunate. Sa ma bucur de fiecare descoperire alaturi de puiul meu, sa ascult muzica ce-mi place (iubesc muzica), sa revad femeia pe care o iubesc si sa incerc sa impart cu ea bucati de fericire, sa vad ca altii sunt fericiti alaturi de mine, sa pot ajuta pe cei care au nevoie de mine. Cam astea sunt adevaratele fericiri din viata mea. Fericirea e formata, daca nu din lucruri marunte, sigur din mai multe bucati, care o completeaza, care o fac sa fie complexa.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Cele mai frumoase lucruri la ora actuala sunt pentru mine speranta de a avea un bebe, paralel cu bucuria de a invata sa ma iubesc pe mine insami.

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre

Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Cel mai frumos este cand 2 manute mici imi prind obrajii si aud:"mami te iubesc cel mai mult pe lume!", cand mama mea imi spune ca sunt cel mai bun copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Iar am gresit subiectulScuzati va rog

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Si pentru mine cel mai frumos e speranta de a avea un bb; si cred ca atunci cand voi fi gravi cel mai frumos va fi anticiparea momentului cand va veni, sa-i vad fata, manutele, piciorusele, degetelele, toate micute si perfecte; ca, desigur, voi avea cel mai frumos si cel mai absolut perfect bb din lume!!! Nimic pe lumea asta nu poate fi vreodata considerat mai frumos decat propriul copil.

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput