Cosmetice Marea Moarta
Raspunsuri

madalina78 spune:
da, am avut crema de maini de 2 feluri, si crema de picioare! mi-au placut, au fost bune dar acum m-am 'reprofilat' pe yves rocher!

ache spune:
da, o masca Dead Sea Spa Magic, facuta in Anglia cu namol de la Marea Moarta, care usca fata de o zapacea si nu'sh ce colorant au pus in ea, ca-mi ramaneau porii colorati negru albastrui...bleah, oribila
si o alta masca plus sapun, marca Rivage, tot cu namol, dar aduse de cineva cadou de acolo, de la Marea Moarta, si care au fost f bune
anca

turttle spune:
Onetzica, sunt multe firme care produc pe baza de namol din Marea Moarta
Eu am folosit de la Avon, crema de maini care mi-a placut mult si pe care ... din pacate nu am mai gasit-o intr-o dimineata la birou ... cineva mi-a shutit-o
si o masca de fata cu care ma mai dau din cand in cand si intr-adevar imi face fata catifelata dar ... stii ce moaca ai cu ea?? zici ca esti alinen
aseara insa am vazut prin carefour niste gagici care aveau asemenea creme dar nu am avut timp sa stau sa-mi explice, ce si cum.
vad ca avem ceva in comun, si mie imi place sa ma minjesc cu toate alea

nadyana spune:
Fetelor, cred ca intr-adevar sunt mai multe firme care produc cosmetice cu ingrediente de la Marea Moarta.Am vazut ca mai aparuse o firma care are stand si la Mall in Bucuresti.
Eu am primit acum vreo cativa ani, de la cineva care a venit din Israel, un set cu niste creme de la Marea Moarta.Au fost f bune, doar ca nu cred ca se gasesc la noi.Cred ca persoana le luase din Duty Free de la ei

Onetzica spune:
Am descoperit o firma din israel care aduce aici produse de acest gen. De aceea v-am intrebat daca ati folosit. Nu prea am incredere ca sunt 100% originale si naturale.

GABRIELAS spune:
Eu folosesc astfel de produse facute in Israel ( MINUS 417 DEAD SEA COSMETICS )si importate de o firma din Bucuresti. Nu stiu daca ii pot da numele pe forum dar au tlf 668 4085. Imi place gelul exfoliant pentru corp si masca de namol. Eu le-am primit cadou dar cred ca sint distribuite prin reteaua de farmacii.

lilach spune:
quote:
Originally posted by Onetzica
Am descoperit o firma din israel care aduce aici produse de acest gen. De aceea v-am intrebat daca ati folosit. Nu prea am incredere ca sunt 100% originale si naturale.
Buna,
poate poti sa imi spui cum se numeste firma de produse...asa vei putea primi informatie daca sint produse bune sau nu.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.

dianas spune:
Eu am avut o lotiune pt corp cu minerale de la marea moarta, a fost extraordinar de buna, se numea AHAVA si daca as mai gasi prin romania mi-as reface stocul. Iar de mirosit, mirosea... superb! Stie cineva produsele AHAVA si daca exista pe undeva prin romania de cumparat? (lotiunea mea nu era achizitionata din romania)

Yael spune:
Uitati aici: www.thegalileeexperience.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=CTGY&Store_Code=TGE&Category_Code=SC
Ahava -este cea mai cunoscuta, cea mai comerciala, insa nu neaparat si cea mai buna :) Dar este cea mai scumpa. www.ahava.co.il
Mai este si Edom si multe altele... www.jesusboat.com/nprod.asp?cat=226
Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori -24Nov.'03) & Nardi
(1 anisor & 10 luni -01May'05)
Picasa

bia spune:
Lilach,
Produsele pe care eu le folosesc sunt de la firma Sabon...eu le-am descoperit intamplator,de fapt le-am primit de la patronii mei care sunt evrei,ce poti sa imi spui despre ele?Mie imi plac foarte mult,insa mi se par destul de scumpe....sunt super produsele pentru baie,exfoliantele si uleiurile de corp,de asemeni parfumurile de camera sunt foarte bune.