Fond De Ten care acopera pistruii

Fond De Ten care acopera pistruii | Autor: Annie80

Link direct la acest mesaj

fetelor va rog ziceti-mi si mie un fond de ten care acopera pistruii 100%, , firma si/denumirea exacta, please!

Acum ani in urma am incercat ceva de la avon, si a fost perfect nici urma de pistrui pe fata....dar nu mai stiu cum se cheama

ce altceva imi recomndati?

Someone's pleasure is another's pain!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

de sa ii ascunzi??
au o gramada de farmec dak sti sa ii scoti in evidenta....
ce culoare ai tenul, parul si oki??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Hai mai Annie, iar ai inceput-o cu pistruii?
Eu nu cred sa existe fond de ten care sa-i acopere 100%. Adica, s-ar putea si asta, dar conditia e sa ai doar cativa. Daca ai multi...slabe sanse.
Sau, incearca un fond de ten mai inchis la culoare, adica mai inchis decat tenul tau. Si da-l in strat groooos!!!! :-))))
Trimite-i pe toti la mine!!! Iubesc pistruii!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si mie pistruii mi se par f sexi si haiosi! Si nu stiu fond de ten care sa-i acopere atat de bine, poate doar daca dai un strat gros?!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Claudia, m-am uitat la pozele voastre. Sunteti frumosi, frumosi . Iar Mara a fost superba din prima secunda de la nastere. M-am indragostit de ea!!! :-)

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Da fond de ten care sa-i puna in evidenta nu stiti .
Eu am pistrui si ii port cu drag si mandrie, fac parte din sarmul personal, eu zic ca esti complexata degeaba, iti dau un farmec aparte impotriva vointei tale.

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Denizel, multumim mult,mult!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

ce rele sunteti fetelor....vreau si eu sai ascund odata si nu-mi spuneti

ii port de vreo 20+ de ani, vreau sa mai schim si eu ceva

kjmami sunt satena, parul vopsit negru si numai negru, ochi verzi/caprui, la culoare tenului inca am probleme sa aflu care e exact, dar am nevoie numai de un nume

tin sa mentionez ca al meu sot se supara tare dak mas dunce in magazin si as incepe sa le intind pe toate pe fata

de aceea vroiam sa stiu macar un nume doua de firma

va pup

ca sa ii pui in evidenta incercati sa va vopsit roscat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Hai sa-ti spun ce am folosit eu si am fost incantata, mai ales ca sufar de complexul asta dintotdeauna. Mi-am cumparat de la L'Oreal un fond de ten din gama Acord Parfait. Este un fel de pudra fondanta, nu mai este nevoie sa dai cu pamatuful de pudra dupa, decat doar pentru uniformizare. La culoarea mea de ten mi s-a potrivit vanille rose...acum vezi in functie de caracteristicile tale, ce nuanta se potriveste mai bine.
Dupa ce l-am terminat pe asta, m-am grabit si mi-am cumparat o porcarie, care nu numai ca nu acopera, dar mai si straluceste dupa ce il intind... asa ca trebuie sa fac investitii in domeniu

Inca un "detaliu"...inainte de a-l intinde pe fata, tine-l pe dosul palmei cateva secunde bune, ca sa ajunga la aceeasi temperatura cu corpul tau.

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

liliac1 si tu tot pistruiata ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

quote:
Originally posted by Annie80

liliac1 si tu tot pistruiata ?

Si pistruiata si complexata

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput