Peeling chimic?!

Peeling chimic?! | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

Si-a facut cineva un peeling chimic? Care este procedura si cum iti arata fata pe urma? Merita facut?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Mi-am facut eu peeling in final ieri....acuma astept sa mi se cojeasca fata...o sa va spun efectele!Nu e dureros dar pisca !!!Asistenta imi facea vint cu un evantai!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

unde ti-ai facut si cat te-a costat? la cat timp trebuie sa repeti sau e de ajuns o singura data?

Mergi la inceput

In Cj.... eu am primit bonus la Botox altfel e 100 eur. Ar trebui facut in fiecare an cred...

Mergi la inceput

Fetelor de m-ati vedea cum imi arata fata, v-ati speria! Dar,,,,sa vedem rezultatul pe urma ...daca a meritat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si eu sunt curioasa sa ne spui efectul final.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Inca mi se duce pielea dar parca mai mult pe zona barbiei, nasului si pometilor....faza e ca mai am si niste vinatai de la injectiile cu botox.... astept sa vad rezultatul, insa citind pe net am vazut ca un peeling chimic nu e atit de spectaculos ca o microdermoabraziune....de altfel m-am si intilnit ieri cu o prietena care si-a facut asa ceva si intr-adevar e o schimbare vizibila...ea avind oricum 45 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Eu am beneficiat de un peeling chimic din cauza unei nenorocite de dermite seboreice care, periodic imi da de furca. Ideea e ca vreo saptamana am aratat oribil. La serviciu, cei care nu stiau ce am patit ma intrebau cum si cu ce am reusit sa ma ard in halul ala pe fata. Dupa decojire tenul meu era, vorba aia "ca un popou de bebe". Si a ramas asa mai bine de jumatate de an.

cristina d.

Mergi la inceput

E super atunci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

Miki ti s-au redus si ridurile? si ti-au disparut semne ceva de pe fatA?
cat te-a costat si dupa cat timp se vad rezultatele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Imi pare rau daca va dezamagesc, insa eu am facut peelingul in scop dermatologic. Eu pe fatza nu am riduri nicicum, doar sub ochi un pic, iar acolo nu-ti face peeling chimic. Nu mai stiu cit a costat si oricum nu e relevant pt. ca l-am facut acum vreo 3 ani.

cristina d.

Mergi la inceput