buna fetelor,
sunt in 17 saptamani si tocmai am facut triplu test si mi-au gasit a am risc tub neural defect 1/729 (risc crescut);risc trisomie 18.
saptamana asta deja sunt programata pt amniocenteza la dr herghelegiu la euroclinic ; am inteles ca trebuie sa platesca cca 6 mil pt aceasta extractie din lichidul amniotic dar acesti bani sunt numai pt extractie si ca va trebui sa mai platesc in plus pt evaluarea testului la un anumit laborator.
Fetelor, pana la urma cat o sa ma coste aceasta interventie si s-a mai confruntat cineva cu asa ceva ?????
va rog ajutati-ma
Au mai fost subiecte pe tema asta; da-i o cautare pe cuvantul "amniocenteza" sa vezi tot ce s-a discutat. Eu stiu ca acolo e in jur de 18 mil. lei. La spitalul Titan e 600 ron cu totul si stiu ca e cel mai ieftin; iar la euroclinic stiu ca e cel mai scump.
Buna Elenamonica
nu stiu de unde esti tu dar eu sunt din Iasi si iti spun cum e la noi adica 12 milioane amniocenteza dar daca iti faci internare de o zi nu mai platesti nimic.
Eu am avut anul trecut o sarcina cu trisomie 18 (inca ma doare sufletul)si anul acesta am o noua sarcina- slava Domnului- normala.Sindromul acesta numit Edward este foarte urat , copilul nu are nici o sansa din pacate . Te rog din tot sufletul sa fii barbata daca Doamne fereste se adevereste diagnosticul...durerea este foarte mare asa ca fii pregatita pt orice.Nu as vrea sa te intristez mai tare dar asta este realitatea .(daca mai vrei detalii trimite un mp)
Mult succes si bafta si sa ai multa incredere in Dumnezeu pt ca el stie ce face.Mult mult mult noroc.
Byu
27+ cu
CASIAN
Poze