Help!...criza de rinichi in sarcina
Sunt la a treia criza de rinichi in 2 saptamani... Doar ca de regula le aveam noaptea, iar acum, dupa o noapte de cosmar, durerea persista...
La ora 18 ajung la ecograf sa vad ce si cum ... am o durerere surda, continua, in partea dreapta, mai mult in spate decat in fata.
E posibil sa te doara un singur rinichi? Nu am dureri in partea stanga...
Sper ca nu mai trece nimeni prin asa ceva, dar daca ati avut sau aveti va rog sa-mi spuneti ce luati pentru durere... Nu voi lua de capul meu, astept recomandarea doctorului diseara, dar sa stiu sa intreb daca m-ar putea ajuta ce va ajuta pe voi la astfel de dureri...
Multumesc frumos,
Sanatate multa tuturor,
Florina + 23
Raspunsuri
olguttza spune:
eu am avut dureri din astea (numa ca pe stanga) de pe la 5 saptamani; era, de fapt, o infectie urinara cu e-coli, pe care am tarat-o cu no-spa si urinal pana la 9 sapt, cand am putut intra pe antibiotic: 7 zile de augmentin, si n-am mai avut probleme d-astea.
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
21+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
arghirmonica spune:
Si eu am avut dureri de rinichi prin saptamna 34 ...am fugit la spital ca am crezut ca mor si ca mai si nasc...groaznice durerile astea.Am luat ca de obicei nospa si scobutil..mi-a trecut.Nici nu m-am gandit la infectie urinara ca mi-a trecut in 2 zile
Hi.hi Olgutzza vaz ca tare mult te porivesti cu mine..is curioasa de data cand vine fatuca
,
sanatate si sarcina usoara
mari79 spune:
Buna Florina,
Eu am trecut prin niste dureri groaznice prin saptamana a 5a; mai exact am eliminat o piatra. Din experienta iti spun ca trebuie sa bei cat mai mult lichid, sa iei no=spa( la recomandarea medicului) si uricol . Eu iau uricol cate 7 zile pe luna. Inca am nisip la rinichi dar nu mai am dureri .
florina spune:
Am fost la ecografie si m-am linistit - nu am pietre sau nisip la rinichi, am "ureterohidronefroza grad III, de sarcina".
Am uterul mai mereu contractat si preseaza la greu alte organe in jur...
Solutia sunt antispasmicele (gen no-spa) si rabdare multa... m-a linistit spunandu-mi ca voi scapa de dureri cand voi naste, dar mai sunt "doar" 3 luni pana atunci...:)
Atentie cu Uricolul in sarcina, am gasit site-uri pe care scrie ca este contraindicat in sarcina! Si mie mi-a fost recomandat in primele saptamani de catre medicul de familie (am luat 2 plicuri si nu mai aveam nimic...) si am mai luat unul azi-noapte (pentru ca simteam efectiv ca mor de durere). Dr. ecograf mi-a spus ca la varsta asta nu mai dauneaza (23 sapt.)...dar nu mi-a raspuns daca dauneaza in primele luni...Am sa-mi mai intreb dr. inca o data joi, pentru ca si pe mine m-a ajutat mult Uricolul dar nu vreau sa il iau daca prezinta si cel mai mic risc pentru copil.
Sanatate multa tuturor,
Florina +23 
olguttza spune:
quote:
Originally posted by florina
Atentie cu Uricolul in sarcina, am gasit site-uri pe care scrie ca este contraindicat in sarcina! Si mie mi-a fost recomandat in primele saptamani de catre medicul de familie (am luat 2 plicuri si nu mai aveam nimic...) si am mai luat unul azi-noapte (pentru ca simteam efectiv ca mor de durere). Dr. ecograf mi-a spus ca la varsta asta nu mai dauneaza (23 sapt.)...dar nu mi-a raspuns daca dauneaza in primele luni...Am sa-mi mai intreb dr. inca o data joi, pentru ca si pe mine m-a ajutat mult Uricolul dar nu vreau sa il iau daca prezinta si cel mai mic risc pentru copil.
uricolul mi-a fost recomandat de catre dr. meu ginecolog, in care am multa incredere. au trecut 16 sapt. de cand am luat primul plic si copilul e dezvoltat perfect normal (cel putin asa arata la eco si ma rog sa fie asa si-n realitate!). in plus, nici pe prospect nu scrie ca ar fi contraindicat in sarcina.
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
21+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...