Herbalife.

Herbalife. | Autor: canne-marie

Link direct la acest mesaj

Buna , am si eu o intrebare pt. fetele care au tinut regimul cu Herbalife,cum va simti-ti? Am, cautat subiectul " si totusi cu herbalife " si nu l-am mai gasit, sper sa nu se supere moderatorii ca am deschis altul.
As vrea sa aud parerile fetelor,care au inceput regimul,sau l-au terminat , nu de alta ca de luna asta incep si eu sa iau,ca nu o mai dau in nici un fel cu kg. astea si cu toate regimurile..Si cam cat ati slabit?
Astept raspunsurile voastre,multumesc mult de tot.

annes

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LC spune:

Eu am slabit 5 kg in doar 2 luni ( la 1.60 m aveam 52kg ..acum am 47kg) si in cm fara sa merg la sala( nu imi place). Cel mai important este faptul ca nu te privezi de vitamine si minerale. Matusa mea a slabit 12 kg in 12 luni fara senzatia de foame, lipsa de energie.

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LC spune:

Scuze , a slabit 12 kg in 2 luni si jumatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Eu am tinut cura de slabire de la Herbalife de doua ori. Prima data am slabit 6 kg in perioada de slabire si am mai dat jos inca 2 kg in mentinere. Acum sunt la a doua transa, sa zic asa, trebuie sa dau jos cele 15 kg de dupa nastere. Am dat jos 8kg, mai am 7...Daca prima data am slabit uniform, acum(probabil si din cauza faptului ca sunt mai multe kg de dat jos) am avut destule perioade de platou. Mai exact, in primele 10 zile am dat 5kg(apa retinuta in tesuturi , in mare) apoi am batut pasul pe loc 3 saptamani in care nu am mai dat jos in kg, doar in centimetri. Ce sa-ti zic, ideea e ca slabesti, slabesti uniform, insa trebuie sa-ti schimbi stilul de viata, adica sa te educi in privinta alimentatiei (apa, calorii, combinatii ale alimentelor...) si a miscarii(macar un pic de sport) si apoi te vei mentine cat timp vrei tu (daca fumezi iti va fi un pic mai greu la inceput)

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

iata subiectul: si totusi..herbalife. va rog continuati acolo.

Roxana

Mergi la inceput