Pisici jucause

Pisici jucause | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

http://www.dumpert.nl/mediabase/11181/43acf0e4/index.html

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

nimeni nu apreciaza mai mult filmuletul decat mine...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ramona,cand am citit titlul subiectului direct la tine mi-a zburat gandul.

Suntem in top 100, multumim tuturor

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Ramona,cand am citit titlul subiectului direct la tine mi-a zburat gandul.

Suntem in top 100, multumim tuturor

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

cum pot salva filmuletul, numai filmuletul, nu intreaga pagina de web? vreau sa-l vad in windows media player

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
nimeni nu apreciaza mai mult filmuletul decat mine..

ba da, io

fetele de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu, cu 3 matze, il apreciez la justa lui valoareNu am energie si timp, ca daca as sta sa le filmez toate nazbatiile, as concura glorios cu Animal Planet

Cert e ca au spart/daramat/jumulit tot ce se putea, numai pe tavan nu au ajuns, perdelele sunt ferfenitza si noi le iubim de nu mai putem

a se vedea linku' cu impricinatele, plus alte chestii de pe langa casa omului:http://pets.webshots.com/album/553673769FrofqE

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

hihihi,eu il apreciez cel mai mult

A o pisica nebuna Norvegiana care atunci cand o enervez ma alearga prin casa cu urechile lipite de cap si o cocoasa cat mine de mare.
Mai am un motan pe care l-am adoptat de la o pisica de langa bloc...din pacate i-a placut mai mult pe afara si ne face vizite doar pt. a manca si pt. a se reface dupa imperecheri.
Am adoptat inca o pisica ,o fetita de la bloc.A ramas insarcinata, au murit puiutii in ea , a facut infectie si dupa operatie eviden ca a stat in casa...si a ramas aici.
Acum a puiul asta pe care l-am salvat din tomberon plus iinca vreo 3 la bloc.

Tin sa spun doar ca acum vreo 3 ani ambele pisici de la bloc (mama si fiica) au fatat in acelasi tip asaca la mine pe balcon erau 2 mame si 9 pui plus cea din casa. Am reusit sa le gasesc la toti stapani dupa ce ma trezeam in fiecare dimineata cu ei facan curse p mine de la barbie pana la picioare si inapoi , cu frne si tot tacamul
Matzele rulz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

quote:
Originally posted by XIO

A o pisica nebuna Norvegiana care atunci cand o enervez ma alearga prin casa cu urechile lipite de cap si o cocoasa cat mine de mare.

incerc sa-mi imaginez...scuze, dar nu pot
Si eu am avut 3 pisici, le-am crosetat si hainute...

Eli cu Andreas (17.08.1998) si Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

quote:
Originally posted by XIO

Matzele rulz

stiu exact cum arata. Eu sunt in razboi cu sotul sa-l conving sa luam din nou un pisoi. A trebuit (fortata de familie) sa renunt la motan cind eram in 8 luni si am suferit cumplit dupa el.Il chema El Ciupacabra si-l alintam Ciupi. Nu am ris in viata mea mai tare ca atunci cind i-am pus o soseta pe cap iar el dadea cu spatele ca sa iasa din soseta si pe urma ne-a luat la fugarit cu soseta pe cap.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

eu am 4 rezidenti permanenti si deja nici nu mai stiu citi temporari (culesi din strada pina le-am gasit stapini) plus cei de la bloc, de la serviciu... oho, o armata obraznica, rasfatata si cea mai buna terapie anti-stress. si DA, multe din fazele din filmulet par filmate la mine acasa - credeti ca pot face scandal pe copyright?

XIO - acum am vazut topic-ul cu pisicul mic, ce mai face? bineinteles, daca ai mai crescut pisoi asa mici, deja stii ce si cum. dar daca nu -
daca zici ca e abia nascut, pune-i linga el o cana cu apa calda si acoperita cu staniol (solid), sa aiba mereu cald. pina la o luna parca le trebuie aproape 30 de grade!! altfel racesc fatal, ufff, nu mai vreau sa imi amintesc. si nu lapte de vaca, ori special de la vet ori ceva formula (cu ou parca, se gaseste reteta pe net). scuze ca tot insist, dar sint veterana patita, ufff ce l-as mai lua eu daca ar putea ajunge in Bucuresti cumva. putem vorbi pe mail pt. tips&tricks, repet, scuze ca insist ca isterica dar mai bine asa decit sa nu stii decit cind e prea tirziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Hihi ce pisici zapacite!!

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput