Catalin Botezatu
As vrea si eu sa stiu daca stiti unde gasesc un magazin al lui Catalin Botezatu in bucurest ?
Eu sunt o mare admiratoare a lui si am cautat un magazin al lui dar nu am gasit sau nu am cautat unde trebuie poate stiti voi
Stefan
si

amy
Raspunsuri
anelize spune:
Are unul in Brasov,la Magazinul acela cu etaj der langa Biserica neagra,dar nu are multe haine acolo.
tasia spune:
Bucuresti - Atelier Catalin Botezatu
Strada Londra 42
021/231.62.24
Asta am gasit pe internet. Daca mergi al el anunta-ma si pe mine te rog, eventual cu un PM. Eu vroima sa-mi fac o rochie la C.Botezatu,pentru botezul baiatului meu. Am gasit insa una asemanatoare, la Agnes Toma, cu cea pe care am vazut-o intr-o colectie dea lui.
Succes
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
cristi22na spune:
asta stiu si eu ca e adresa lui pe str londra,asteptam sa ne spui ce rochie ti-ai facut si cat a costat,eu as vrea sa imi iau si lenjerie intima.
amyarabella spune:
Multumesc mult fetelor va anunt cand merg si ce am facut.Daca e vre una care si-a luat ceva de la el sa ne spuna si noua cum si ce si preturi...![]()
amy
mamycutza spune:
Eu stiu ca o mare admiratoare a cuiva mai ales un creator de moda renumit ,stie unde poate gasi colectia lui de moda,dar potfi admiratoare care il admira doar la tv si u beneficiaza de modelele lui..
mamy si fetitzele ei
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by mamycutza
Eu stiu ca o mare admiratoare a cuiva mai ales un creator de moda renumit ,stie unde poate gasi colectia lui de moda,dar potfi admiratoare care il admira doar la tv si u beneficiaza de modelele lui..
mamy si fetitzele ei
Ideea fiind care??? Mi se pare deplasata remarca ta....ce e rau in a admira ceva chiar daca nu ai posibilitatea sa o faci decat la TV?
==========
Corina
Albumul meu
Clover spune:
Nici eu nu am priceput remarca de mai sus cu admiratoarea.
Keep the promises you make to yourself.
mamycutza spune:
Deci..Catalin Botezatu de cand este cunoscut in lumea mondena ?Oare de atata timp daca iti plac creeatiile lui si esti innebunita dupa creatiile lui,nu crezi ca ar trebui sa stii unde isi desfasoara activitatea cat de cat?Acum a-ti inteles ce vreau sa spun ..
mamy si fetitzele ei
Mada spune:
Gratuita interventia ta si degeaba ca sa zic de 2 ori.
Iti place un anume actor/actrita/cantaret foarte mult? Cum e in casa lui/ei? e misto mobila?
cam asta am inteles din interventia ta, gratuita, degeaba
, repet
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
nushulica spune:
quote:
Originally posted by mamycutza
mamy si fetitzele ei
nici eu nu inteleg care e problema ta
si eu cand mi-am facut prima data o rochie de ocazie la o creatoare mare de aici din iasi(pe care o admir si de la care mai cumparasem dar din magazin) nu stiam unde are atelierul si m-am interesat ...care-i problema??
INGRID