insarcinata cu anticonceptionale

insarcinata cu anticonceptionale | Autor: m_miruna

Link direct la acest mesaj

buna
a ramas cineva insarcinata cu anticonceptionale?pe data de 16 .02 am terminat folia de logest si nici pana astazi nu mi-a venit ciclul.a mai patit-o cineva?o fii doar o dereglare?testele mi-au iesit negative,am facut 4

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ache spune:

am patit si eu o data, dar a fost vorba de cateva zile, nu de 2 sapt.
de ce nu faci un test de beta HCG, de sange adica, asa esti sigura de rezultat...nu de alta dar sa nu incepi urmatoarea folie si sa fie sarcina
bafta

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ar fi trebuit sa incepi folia urmatoare, ce ai facut? Astepti intai un raspuns sau ai continuat sa iei?
Chiar nu stiu ce as face in locul tau?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_miruna spune:

nu am inceput urmatoarea folie.am fost la ginecolog ieri si mi-a zis ca s-ar putea sa fie o dereglare ca am luat 2 ani la rand anticonceptionale si sa fac un test peste 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Ai luat2 ani fara intrerupere????
Si eu tot logest iau dar doctorul meu mi-a zis ca la 6luni trebuie sa fac pauza o luna ,nu stiu ce sa zic...
Oricum daca esti insarcinata sa nu ai probleme ,dupa cate stiu eu se poate sa aibe copilul probleme daca ai luat anticonceptionale ...

amy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bizy spune:

iau si eu logest si la inceput am avut mai intai o intarziere de o luna apoi de 2 sapt. apoi a au mai fost intarzieri si mi-am revenit.
Stai linistita ca este doar o dereglare, inrest Logest-ul e foarte bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu am ramas insarcinata luan diane35, din pacate la vreme respectiva dr-ul m-a sfatuit sa nu pastrez sarcina data fiind situatia

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiantudor spune:

Buna fetelor,
Am vazut ca multe folositi Logest.
Am o intrebare: Doctorul care v-a prescris reteta pentru Logest, v-a facut ceva analize inainte - analize hormonale?
Va intreb asta, pentru ca prietena mea a luat Logest la recomandare doctor ginecolog fara sa i se faca vreo analiza in acest sens.
Primele luni a avut aceste intarzaieri ale aparitiei ciclului la timp. Pana la urma a aparut si nu s-a panicat.
Dupa 6 luni de utilizare Logest, a disparut menstruatia definitiv.
S-a dus la doctor si dupa ce a facut analizele hormonale i s-a spus ca este la menopauza...la 30 de ani.....
Dupa lungi tratamente hormnale de inca 6 luni care au costat in jur de 32 mil lei vechi, i-a revenit ciclul. Nu va spun ce dureri de cap avea si ce ameteli de la tratamente. Din acest motiv nu avea voie nici sa conduca masina.

Eu pana acum am luat pilule fara analize, dar cu acordul medicului ginecolog, adica cu reteta, dar fara analize.
Vroiam sa stiu daca voua v-au dat cu analize sau fara.
Va multumesc
Cu drag
Liana

http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana
http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Si mie mi-a recomandat medicul logest fara sa imi faca analize. Cand eram studenta faceam anual ctrl ginecologic obligatoriu si tin minte ca dr Conci ne recomanda la toate fetele ( si eram 25 in grupa) sa luam Logest fara nici o nanliza in prealabil. Eu nu am luat deci nu am avut probleme, dar am avut colege care s-au ingrasat sau au avut dereglari din cauza logestului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mie mi le-a dat dar inainte m-a pus sa-mi fac analize.Si aveam prolactina foarte mare si daca luat pastile crestea si mai mult.De aceea a trebuit sa fac tratament pentru scaderea prolactinei in paralel.Aveti grija,pentru ca luate asa dupa ureche va pot face mai mult rau decat bine.Si nu ii inteleg pe doctori de ce nu recomanda analizele.Ce inconstienti.

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel5+

Mergi la inceput