Fetelor sunt terminata, am intepenit. Azi dimineata ma durea daca incercat sa intorc capul complet la stanga, acum ma doare daca-l tin drept!
Stau cu el aplecat spre dreapta!!!!
Nu stiu ce se face in asemena situatie. iau aspirine? Da-ti va rog ceva sfaturi, multumesc!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Eu am scapat repede cu f multe masaje! Da din alea la care sa iti vina sa plingi. Incearca sa iti tii cald la git. Ajuta la masaj cu uleiuri speciale, carmol sau creme pt muschi (sportivi).
O zi a fost rau, a doua mai putin iar a treia totul a fost ok. Si tot asa stateam cu capul intr-o parte!
----------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
...si eu! De azi dimineata, cu diferenta ca pe stanga!
asteptam sfaturi; cu masaje nu merge!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
aspirina Bayer e cea mai buna la intepeniri din astea, si am patit acum vreo 3 ani , ma durea si umarul cu tot cu gat, cand ridicam bratul in sus paralizam de durere..
La fel si eu, Loma! Incredibil cat de dureros si incomod e!
Tlaura iau (la indicatiile medicului) Aspirina, Diclosal Gel si Mydocalm.
Acum seara afost nasol de tot dar am incropit o "prisnita" - am incins sare intr-o oala, am varsat-o intr-o soseta si am pus-o acolo, mi-am mai revenit.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Buna dimineata JG! Cum mai stai cu gatul? Te-a mai lasat macar putin?
Pe mine da, dar partea proasta e ca cel putin o data pe luna patesc asa ceva; nu stiu ce mai inseamna si asta, e o boala ceva?
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
Si eu patit-o de 2 ori dar cam intr-o saptamina mi-am revenit. Imi venea sa pling noaptea de durere ca nu ma puteam intoarce de pe o parte pe alta. Eu mi-am facut infiltratii a doua oara si acupunctura si mi-a trecut mult mai repede. in rest Midocalm si antiinflamatoare. la cald si ceva creme.... dar e nasol oricum. Acum in schimb mi s-a blocat spatele de 4 zile si inca tot nu mi-a trecut....