Dragele mele,
Stiu ca ideea generala e sa-ti pastrezi cat mai mult vopseaua de par. Ei bine, eu vreau sa scap de ea. Desi eu am ales la coafor o vopsea cat mai aproape de culoarea mea naturala, ori mi-a incurcat coafeza vopseaua, ori a avut un brusc acces de independenta si mi-a inlocuit-o
, cert e ca am iesit mult mai inchisa decat as fi vrut vreodata. Ce zic eu inchisa...am iesit neagra de-a binelea.
In afara de ras in cap...cum fac sa se duca vopseaua asta cat mai repede, ca nu ma mai suport?
P.S. Nici sa ma mai vopsesc inca o data nu vreau, ca-mi nenorocesc parul.
Asa cum am mai scris ...exista la Wella ,gama profesionala o crema decoloranta pe baza de musetel ,deci ma repet, CREMA ,nu pudra ,oxidant ,etc .
Nu ataca parul si decoloreaza chiar si negrul !
Se gaseste numai in saloane si nu in toate ,iar nu toate coafezele stiu sa lucreze cu acest produs .
Este exceptional .
Depinde f mult si de par ,am avut cliente carora de la prima decolorare si apoi imediat vopsire (se poate face cu succes chiar in aceeasi zii ,fara efecte negative asupra parului )le-a reusit culoarea dorita si au spacat de culori fff inchise in par (negru si chiar roscat ),sau la unele dupa a adoua decolorare facuta la interval de 14 zile de la prima decolorare .
Cauta un salon care foloseste aceasta crema .
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Mersi, lulu77, am sa incerc sa gasesc.
Ma gandeam ca poate exista si alte metode, asa cum exista trucuri sa-ti mentii cat mai mult culoarea vopsita a parului, sa fac reversul lor... ![]()