De doua saptamani simt in regiunea pelvisului niste miscari identice cu cele fetale(am deja un copil,deci am idee despre ,,bombitele" pe care ti le dau bebelusii).Sunt oarecum speriata deoarece am avut menstruatie regulata,fara modificari,iar testul de sarcina a iesit negativ.Este posibil ca testul sa fie eronat?Mentionez ca alte semne de sarcina nu am,si nici greutatea corporala nu a crescut prea mult.Poate fi sarcina?Daca nu, atunci ce poate fi? Va multumesc.
nu cred ca inseamna neaparat sarcina... poate fi vreun nerv. euaveam senzatii din astea inainte de criza de apendicita. dar decat sa stai cu indoiala in suflet, dece nu dai fuga la cea mai apropiata farmacie si sa iti iei un test de sarcina?
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
De ce nu faci un echograf? Te-ai linisti. Sincer, nu imi dau seama cum simti loviturile, ca eu le-am simtit abia in luna a 5-a cand sarcina era mai mult decat vizibila. La echograf cu siguranta primesti toate raspunsurile la intrebarile tale.
rolo
Rari-cand ai nascut?
Eu am avut exact aceleasi simptome(miscari,zvacniri care cateodata erau asa puternice ca se si vedeau) cam 6 luni dupa ce l-am avut pe Marc,tin minte ca si eu am postat un subiect asemanator pe vremea aceea.Cred ca si la tine sunt neregulate,o zi da,7 nu...eu zic ca e normal ![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
AM NASCUT ACUM 7 ANI. TESTUL DE SARCINA L-AM FACUT DAR A IESIT NEGATIV. IAR LOVITURILE LE SIMT IN FIECARE ZI DE CATE 6-7 ORI DAR DE INTENSITATI DIFERITE.
Si mie mi se intampla si destul de des. Si asa este, simti ca si cand ar da bebe din picioruse. Mi s-a intamplat de multe ori si inainte de a ramane insarcinata, insa sunt mai dese de cand am nascut.
Carmi si Fabiano-mic-si-scump
Daca esti in perioada ovulatiei, poate fi vorba despre "spasme" ale uterului.... Si mi e mi se intampla insa nu cu regularitate si intotdeauna in perioada ovulatiei...am auzit ca este normal.
Stefania