AM UITAT PILULA!

AM UITAT PILULA! | Autor: noriuki

Link direct la acest mesaj

Iau de doi ani Logest si aseara pentru prima oara am uitat sa iau pilula. Sunt intr-o stare de agitatie greu de descris. Era a 11-a pilula din folie. Am citit pe prospectul de la Logest ca daca au trecut mai mult de 12 ore sa n-o mai iau. Pe forumuri am citit ca au fost persoane care au luat-o oricum dar mi-e teama de efectele secundare. Sau sa iau Postinor???
Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Daca ai motive sa crezi ca ai ramas insarcinata in ultimele 24 de ore, da, ia postinor.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Partir...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu nu mai luam pastila uitata, insa foloseam prezervativul pana la urmatoarea folie, ca metoda suplimentara.
Daca crezi ca ai putut ramane gravida, ia postinorul.

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu uit frecvent cate o pastila, si imi amintesc ba a doua zi dimineata ba mai pe seara...o iau atunci cand imi amintesc. Sunt tare dezordonata in privinta asta si iau de 1 an si mai bine...Yasmine. Doamne ajuta pana acum nu am ramas. NU ca ar fi o sarcina nedorita dar deja am 2...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Noriuki si eu tot Logest iau. O singura data am patit sa uit de pilula si trecusera deja mai mult de 12 ore de la ora la care o luam in mod obisnuit. De la cabinetul de planning m-au sfatuit sa o iau atunci cand imi amintesc si urmatoarea o iau in mod normal. Apoi protectie suplimentara 7 zile (prez). Asa am facut si n-am avut probleme. Bine, nici nu aveam motive sa suspectez o sarcina. Singura chestie a fost ca am avut stari de greatza a doua zi dimineata.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyana spune:

Si eu uitam cate o pilula dar n-am avut "incidente". Nu cred ca de la o pastila se da totul peste cap. Iar pastila de a doua zi numai daca este f necesar pentru ca este f agresiva(asa stiu eu).

mami &Andrei

"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Astazi am patztit'o si eu insa... anapoda, situatia e pe invers, adica: am luat pastila zi de zi normaal, inclusiv ieri, la 8:30 seara.
Astazi nush ce imi vine sa ma uit la folie , nush cum am numarat prost pastilele, nu eram sigura ca am luat'o aseara ..asa ca intrata in apnica... am mai luat una la ora 13.
In sec urm mi'am dat seama ca am facut o prostie si ca am luat una in plus aiurea, pentru ca le luasem bine,in fiecare seara, nush ce pata neagra mi s'a pus.
In seara asta am luat normal,la 8:30 , adica azi am luat doua.
Credeti ca vor avea un efect advers? tot logest iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Eu mi-am intrebat doctorita ce patesc daca iau tot blisterul si mi-a zis razand ca o sa am nevoie de programare la epilat.Dar doar de la una in plus nu ai nimic,eventual ultima lipsa la apel.daca uitati o pastila le luati in continuare si incercati alta metoda de protectie.Nu se intrerupe folia ca vine CM mai repede,dar nu va bazati doar pe pilule.

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io nu vreau sa va sperii dar acum 4 ani am ramas gravida dupa ce am uitat sa iau o pastila (tot Logest luam)..n-am luat nici Postinor ptr ca am zis ca sigur se mentine efectul contraceptiv, doar le luam de mult timp...ei bine nu s-a mentinut, asa ca mare grija

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput