usturimi si mancarimi

usturimi si mancarimi | Autor: lucianpreda

Link direct la acest mesaj

am si eu cateva intrebari :acum un an de zile prietena mea imediat dupa contactul sexual avea o usturime jos care in cateva minute trecea dar era destul de deranjanta.am facut o pauza la anticonceptionale si am folosit prezervativul iar usturimea a disparut ..acum cateva zile a reinceput sa ia anticonceptionale si dupa primul contact fara prezervativ a aparut iarasi si acea usturime.am inteles ca sperma poate fii prea acida sau ph ul vaginului ei ar fii de vina...ce putem face?la doctori am obosit sa tot mergem si sa aruncam atatia bani pe tratamente degeaba.are cineva vreun remediu/sfat pentru asa ceva? dca da astept rasp atat pe forum cat si pe mail la adresa 84@yahoo.com .multumesc

lpd

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Vrei sa spui ca a facut analize si a uyrmat tratamente fara efect? Ar trebui sa fii mai explicit, ca sa poti primi un ajutor mai competent. Ce fel de analize a facut, ce rezultate a avut, ce tratamente a facut ca sa ajunga la concluzia ca e de la anticonceptionale.

E adevarat ca santiconceptionalele pot "usca" colul. Sunt recomandate si ele dupa un set de analize si o recomandare a doctorului??
Care e Ph-ul vaginal??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Cred ca e o banala alergie la sperma .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Initial creeata de lucianpreda

quote:

am incercat ieri sa va fac cunoscuta situatia mea si a sotiei mele si va spuneam ca de un an si ceva in momentul in care eu si sotia aveam contact sexual adica la inceput ,la intrare sotia avea o usturime care in final am remediat-o gasind cauza ca fiind umezirea insuficienta a vaginului ei dar imediat dupa contact apare o alta usturime care dureaza aprox 15-20 de minute dupa care trece dar care poate fi diminuata daca merge sa se spele imediat dupa contact.astfel am devenit pacienti la policlinica cu plata de la cutitul de argint la dr daniel popescu daca nu ma insel cu care am incercat diverse tratamente atat eu cat si ea .nu a dat nici un rezultat.doar in prima faza parea ca totul este spre bine dar usturmile apareau iarasi.de la orpirea administrarii anticonceptionalelor am folosit prezervativul.tot acest timp cat am folosit prezervativul vreau sa spun ca nu a mai prezentat acele usturimi.dupa aceasta pauza de administrat anticonceptionale mai exact acum cateva zile am renuntat iarasi la prezervativ si am constatat ca imediat dupa contact aceasta usturime a reaparut.ce poate fi?sperma prea acida?ph ul ei poate fii acid?nu am facut un ph sa vedem.ce policlinica sau ce doctor imi recomandati pentru aceasta problema.am facut analize multe la culturi si secretii la institutul cantacuzino.. primul set de anliza care a constat in secretie vaginala chlamidya si ureaplasma au iesit bine in afara de ureaplasma si am primit tratamentul cu doxiciclina , polygynax si tantum rosa-solutie.apoi am facut in aprilie 2006 din nou pt ca au revenit usturimile si mancarimile si am facut gardnerela vagynalis in schimb la ureaplasma a iesit negativ pentru gardnerela am primit tratament cu flagyl si klior.tot in aprilie2006 doctorul a schimbat si anticonceptionalele de la mycroginon la yasmine.in mai 2006 am facut din nou secretia vaginala si a iesit bine analiza cu toate ca mancarimile si usturimile erau prezente.in iulie 2006 am facut un papanicolau si a iesit cervicita(frotiu intens inflamator)si am facut tratament cu colpotrophin si voltaren supozitoare(acestea din urma nu le-a putut administra pentru ca sotia nu le suporta)...in septembrie 2006 la secretie vaginala au iesit frecvente colonii levurice si am facut si antifungigrama si a iesit sensibil la:nistatin,amphotericine b chlotrimazol si ketoconazol si tratament cu nistatin ketoconazol fiecare partener si cibrofloxacin si de atunci din septembrie nu am mai facut nici o analiza.acum asteptam sfaturile dumneavoastra eventual recomandari la doctori sau policlinici unde am putea rezolva problema noastra atat pe acest forum cat si pe mail la adresa lucianpreda84@yahoo.com.va multumesc si va doresc multa sanatate.lucian preda

Mergi la inceput

Cred ca e o alta problema, in primul rand de imunitate. Nu e normal sa fie atat de sensibila la diverse infectii (nu cred ca e vorba de igiena deficitara, dar pentru certitudine, sper ca folositi numai lenjerie de bumbac schimbata zilnic, prosop la fel, lenjeria de pat la cateva zile). Are probleme de constipatie? Asta ar fi un alt motiv al reinfectarilor. La fel si tratamentele indelungate cu antibiotic, scad lubrifierea si cauzeaza iritatii. Daca nu are un medic de famile bun, care sa centralizeze toate analizele si sa le lege de niste investigatii interne, poti incerca si tratamente naturiste. De cele mai multe ori au efect mai bun si mai rapid decat chimicalele, combinate cu un masaj de drenaj limfatic (prntru eliminarea toxinelor) si impachetari cu namol sapropelic intravaginal (se introduce un ob cu namol si se sta la patura electrica intre 30' si 45'). Recomand in cunostinta de cauza ceaiuri (intern si extern), tincturi (branca ursului, damiana si ghimbir-sirop), iar namolul are efect aproape instantaneu. Dupa 15' pur si simplu "simti" cum lucreaza. Daca sunteti interesati, imi spuneti si va dau telefonul si adresa cabinetului unde am mers eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Faceti analize la sange sa vedeti ce microbi sunt in sange. Nu stiu exact cum se numesc analizele, ceva de genul Ig A, Ig G, etc. Eu am patit la fel ca voi si am avut necazuri timp de 2 ani. La analizele locale nu iesea nimic semnificativ. Si doctorii imi spuneau ca sunt in regula. Pana cand am plecat din tara si un medic s-a gandit la asta si asta a fost, plus o imunitate scazuta. In Romania nimeni nu mi-a facut astfel de analize desi am consultat mai multi medici. Am facut tratament complex si acum nu mai am probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianpreda spune:

va multumesc pentru raspunsuri si va asigur ca despre igiena precara nu poate fii vorba ba chiar este o obsesie in familie cu igiena:preferam sa fim foarte curati iar lenjeria bineinteles ca se schimba destul de des si foloseste numai din bumbac .intradevar sotia are ceva probleme legate de constipatie in felul in care se constipa destul de des.acum cativa ani buni sotia a facut alergie la un antibiotic in urma tratamentului excesiv cu antibiotic si de atunci ia doar la prescriptia medicului si adoar anumite antibiotice..
v-as fii recunoscator daca ne-ati putea ajuta cu un nr de telefon sau adresa unei clinici unde se poate remedia aceasta problema.va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.

lpd

Mergi la inceput

Pai vezi ca e o problema si igiena excesiva!! Am patit-o si pe asta! In sensul ca spalaturile vaginale se fac cel mult de doua ori pe saptamana, cel mai indicate sunt baile de sezut; adica se pune intr-un lighenus ( care va fi folosit numai pt treaba asta) un ceai concentrat de coada soricelului + alte ceaiuri in functie de afectiune ( eventual bicarbonat) si de ph vaginal. In paralel se bea cel putin 1.5 l/zi de ceai depurativ sau detoxifiant, se mananca 1 iaurt natural ( adica fara conservanti, arome, amidon etc--cele mai indicate sunt zuzu sau prodlacta)si , de fapt si de drept, cele mai bune sunt sana si kefirul, mai ales dupa tratamente cu antibiotice (refac flora intestinala si vaginala), se mananca zilnic 10 prine uscate (daca sunt mai multe pot provoca diaree). Tratamentul este cu atat mai eficient cu cat este tinut strict sau cat mai indelungat.

Mergi la inceput

Din pacate nu te pot ajuta cu vreun doctor anume, nici eu nu am avut noroc de unul bun, am mers pe la 10 medici si fiecare imi gasea cate altceva; asa ca am ajuns la un medic bioterapeut si la tratamente naturiste si am rezolvat problemele. Dar tot de la el stiu ca e important sa ai un medic de familie bun, care sa centralizeze toate rezultatele, ginecologice cu cele de interne sau alergologice. Altfel se va trata numai de efecte, cauza infectiilor ramanand in corp, e normal sa se reinfecteze sau sa capete altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianpreda spune:

am observat ceva ce ne-a confirmat si doctora noastra...preludiul trebuie mai lung sa avem grija mai mare unul de celalalt in special eu daca am grija de ea si o fac sa se simta bine mai exact ca sa nu ma feresc de nimeni daca ea este mai umeda nu mai are acele mancarimi dupa ideea este ca frecusul sa nu se desfasoare pe uscat trebuie sa fie cat mai umeda chiar daca ne mai ajutam si de un pic de vitamina a uleioasa care este foarte indicata in cazul femeilor care nu se lubrifiaza suficient de bine.si orecomandam tuturor.nu are nici uun efect advers.in cazurile extreme in care lubrifiantul lve plus de exemplu nu face fata este recomandata aceasta vitamina A uleioasa care nu costa mai mult de 10 -15 ron. si uite asha am rezolvat problema.sper ca pot fi de ajutor si altora cu aceastas solutie.si noi am cautat motive nenumarate de ce s-ar intampla asta de la vaginita la candida sau alergie la sperma dar raspunsul statea l aindemana noastra si nu a necesitat nici tratament.scriu acum sa multumesc celor care au incercat sa ma ajute si sper ca pot fi si eu de folos cuiva cu acest raspuns.va multumesc si multa sanatate sau....simtiti-va bine:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Nu folositi vitamina A pentru ca efectele pot fi teribile. Toate fetele care au folosit o crema cu vitamina A va pot spune ca porvoaca uscarea pielii si tot ce vine cu asta. E mai sigur sa folositi ulei de floarea soarelui si nu glumesc.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput