Ma nelinisteste ceva ; voi ce parere aveti ?

Ma nelinisteste ceva ; voi ce parere aveti ? | Autor: florentza

Link direct la acest mesaj

Sora mea este gravida in 33 sapt.La analizele de sange ia iesit anemie feripriva (fierul 8mg-putin sub limita mica).Dar ce ma nelinisteste pe mine este faptul ca la ecografie doctorita ia spus ca nu poate sa masoare functiile vitale ale copilului (baiat) pt. ca misca intr-una(cand e cu capul in jos ,cand nu).Chiar ea (sor'mea)imi spune ca ii misca copilul mereu . Cafea nu bea ,dar ea e o fire mai energica (lucreaza si acum); in cursul sarcinii a avut probleme cu rinichii -dureri mari- (pt.care a facut tratament)...o fi normal sa ii miste asa mult ? Va intreb pt. ca mie nu imi misca asa des baiatul precum spune ea (poate am avut lichid mult si nu am simtit eu ?)....Va rog o parere..MUltumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

sint la a treia sarcina, depinde de fiecare organism, la prima sarcina am simtit mult mai tirziu miscarile ,acuma mi se pare ca misca mai mult ca si primul, dar poate e doar din cauza ca stiu ce tre sa simt, l-am simtit la 13s pe cel de acuma! e normal sa miste, si fiecare copil e diferit! acuma nu e normal ca dr a spus ca nu putea sa-i masoare.....la 20 saptamini se face eco morfologica, si eu am lipsa de fier!pe masura ce sarcina avanseaza nu se mai misca atita copilul ca nu mai are loc!sarcini usoare in continuare!

Flavia 24+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentza spune:

Merci,Pepsi ea a avut si ceva suparari mari in timpul sarcinii(a fost intr-un stress aproape continuu ) si m-am gandit sa nu fi afectat starea psihica a bb de se misca atat (sa nu fie agitat,nervos);al meu misca cam de 2 ori \zi....desi acum nici nu mai pare a fi cel din burtica....e iute si alearga prin casa....nu si-a permis sa faca 3D-4D,a facut 2-3 eco obisnuite si un 2D.A luat in greutate 11 kg. si i-a zis doctorita ca sa nu ia mai mult de 5 kg.in continuare pt. ca altfel o baga pe cezariana!?Asa sa fie ?

Mergi la inceput