Eliminare dop gelatinos la 27 saptamani...
Din cauza tusei care dureaza de vreo 2-3 saptamani cred ca am eliminat dopul gelatinos. Oare se mai reface? Sa ma duc la spital? Nu stiu ce sa fac...
27+ si Tudor(5.07.2002)
Raspunsuri
LuciaZ spune:
Incearca sa-ti sunit doctorul si daca nu reusesti du-te de la camera de garda a unei maternitati, una aproape de tine. Daca nu e nimic grav macar te linistesti. Altceva nu stiu ca sa-ti spun decat multa sanatate.Ai grija de tine.
13+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
roxycod spune:
Eu as merge rapid la medic in locul tau...Dar in acelasi timp nu trebuie sa te panichezi, cunosc cazuri in care nasterea s-a declansat la saptamani bune dupa pierderea dopului gelatinos (ce-i drept, cu repaos total la pat si tratament intens).
liadorian spune:
Florentina, cred ca cel mai intelept e sa mergi repede, repede la spital! Numai un consult de specialitate te poate lamuri in legatura cu ce s-a intamplat.
Ai mare grija de tine si de bebe!
Lia S17
andutzy spune:
Florentina, eu am eliminat dopul gelationos la 38-39 saptamani, si la 41 si jumatate mi-au facut cezariana pt ca piticul meu nu se lasa dus la vale desi imi facusera si timulari de contractii. Eu l-am eliminat cand am ras mai tare, am sunat doctorita care a zis ca de obicei cand se elimina mai devrmee de termen, se reface in cateva zile. Bine este sa te vada si un medic, dar nu cred sa fie foarte alrmant! Bafta multa!
Andra16+cu bb2 Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
codruta_grg spune:
Si eu am eliminat din el pe la 33 saptamani (nu tot). Si am stat apoi la pat pana la 37 de saptamani pana am nascut. Du-te oricum la medic. Succes
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
Florentina Roman spune:
Multumesc mult ptr raspunsuri, am fost la medic si , din fericire, nu era dopul, doar o candidoza.Macar m-am linistit. Inca o data multumesc!
27+ si Tudor(5.07.2002)
ddanagh spune:
Nu vreau sa radeti de mine insa chiar nu stiu pe cine sa intreb. Cum este acest dop gelatinos???? E altfel fata de scurgerile normale din sarcina???
Dana
madalina78 spune:
dana stai linistita ca nici eu nu stiam - cea mai buna explicatie despre aspectul dopului: arata ca un albus de ou eu l-am eliminat saptamana trecuta ( s37 ) si tot nu se intampla nimic, cred ca de atunci s-a si refacut!
poate contine firicele sangerii sau poate fi mai brun la culoare ( sange mai vechi) semn ca si colul uterin se deschide.