Comori de nov-dec 2004 (143)

Comori de nov-dec 2004 (143) | Autor: mami nov-dec 04

Link direct la acest mesaj

142

Gala puradeilor nostri Gala Sarbatoritilor
P.S. Poze ptr Gala puradeilor nostri se trimit lui fulguletz (aici) iar cele ptr Gala sarbatoritilor lui try (aici sau aici).
Poze ptr www.onetruemedia.com/shared?p=156985e80e4a2e78dcd2f7&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Comorile toamnei 2004 aici

de 33 si 24

Octombrie: 8, adica 6 si 2
1. IrinaA ______________ 20 oct_____ www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">Ioana Maria
2. Camys2000 ________ 21 oct_____ Catalina Nicole
3. Ela2001 ____________ 22 oct_____ Diana Andreea
4. Jasmine ____________ 26 oct_____ Radu
5. Ele _________________ 26 oct_____ Ana Denisa
6. Roserb _____________ 29 oct_____ Mihnea Andrei si Bianca, 5 ani
7. Ncristina ____________ 29 oct_____ Teodora Andreea + Alexia Maria
8. Moss _______________ 31 oct_____ Alexia Stefania

Noiembrie: 33, adica 25 si 8

9.Bits _________________ 1 nov_____ Kenzo Andreas & Amon Mateus
10.Ad_rianna ___________ 3 nov_____ Bianca-Cristina & Tudor-Andrei
11.Diana 2004 _________ 4 nov_____ Andrei
12.Try _________________ 5 nov_____ Alex & Adrian
13.Miria Cristina ________ 5 nov_____ Maria Damiana
14.ylilimic ______________ 5 nov_____ Luca Matei & Adam Cristian

15.for2nity _____________ 6 nov_____ Alexia Cristina
16.Andreap ____________ 7 nov_____ Maria Alexandra

17.Daniela_Sb __________ 8 nov_____ www.onednd.go.ro/_/Danut/main.html" target="_blank">Mihai Daniel
18.Simonacip _________ 10 nov______ David
19.Didutza ____________ 12 nov_____ Daria + Dennis
20.Cassandra _________ 14 nov_____Dragos Andrei
21.Eliza5 ______________ 15 nov_____ Alexandru
22.Aime _______________ 15 nov_____ Vladimir Andrei
23.Omi308 _____________ 17 nov_____ Corina Maria
24.Dama ______________ 18 nov_____ David Andrei
25.Miha _______________ 18 nov_____ Robert Andrei
26.Daniella4____________18 nov_____ Alexis
27.miag _______________ 18 nov_____ Roland Vladimir
28.Danette ____________ 23 nov_____ Iris Miriam
29.Cristina Serban _____ 23 nov______ Razvan

30.Corina75 ____________ 24 nov_____ Andrei
31.Gandacelu ______ 25 nov_____ Ioachim si Ileana, 4 ani

32.Misticgirl ____________ 25 nov_____ Nicholas Alexandru
33.Dutzi _______________ 25 nov_____ Iustin
34.Miche ______________ 26 nov_____ Darius
35.Ionela Roxana ______ 27 nov_____ Emily si Arisa
36.Paxela _________ 27 nov_____ Silviu Ionut
37.Florypop ____________ 27 nov_____ Andrei si Rares
38.Onitza ______________ 28 nov_____ Paul Constantin
39.Madachan ___________ 29 nov_____ Edward Florin

Decembrie: 16, adica 10 si 6

40.Fulguletz ____________ 1 dec_____ David Andreas
41.Luminita B ___________ 2 dec_____ Tudor Andrei si Cristian
42.Eveline ______________ 5 dec_____ Andreea Bianca
43.Felis ________________ 6 dec_____ Mihai Cristian
44.Raluca.gabriela ______ 7 dec_____ Maria Alexandra
45.bumbacel ___________ 9 dec_____ Tudor Mihai
46.Mikimi _____________ 12 dec_____ Alexander
47.Monica-Elizabet _____ 16 dec_____ Ruxandra Maria si Alex Valentin
48.OtiliaV _____________ 18 dec_____ Ana-Maria
49.Cecilia C ___________ 22 dec_____ Alexia si Ada
50.Carmen ____________ 22 dec_____ Daria Nicole si Ana Carina, 4 ani
51.Ioana du ___________ 22 dec_____ Bianca Alexandra
52.Viovio ______________ 22 dec_____ Cristiana Bianca
53.Mamaluidavid ______ 24 dec_____ www.babiesonline.com/babies/d/davidel/" target="_blank">David si Naomi Patricia
54.Cookie _____________ 24 dec_____ Sabina Ioana
55.Bobita _______________ 1 ian_____ Amina Ioana si Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Vesti despre GANDACICA: tocmai ce a iesit din carantina, a avut 3 saptamani varicela ieri a fost prima zi de plimbare pe afara si de contractii ...asa ca incearca sa fie cumintica, e in 7 luni jumate! in rest vesela nevoie mare cum o stiti, optimista si plina de speranta!! o pupacesc si ii doresc sarcina usoara cu bebe sanatos si sa stea la caldurica la mami in burta, asemenea ii doresc si fetitei Paxelei!

Paul ieri find imbracat in chilotei si pantalonasi, va dau MAREA VESTE: s-a dezbracat singurel si s-a pus pe olita si culmea: a si facut pipi!!!! uraaaaaa!!!! am baiat mare!!
Azi mergem sa vedem gradinite! si sa cerem pareri si sfaturi parintilor care au copiii la gradinitele din cartier! iar miercuri avem intlanire cu directoarea de la gradi Waldorf! sa speram ca va fi bine si ca Paul va fi "admis" unde ar fi el cel mai linistit si fericit!!!!!!!

AIME ai cu ce te mandri!!! pupam feciorasul scump si drag!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by onitza

Paul ieri find imbracat in chilotei si pantalonasi, va dau MAREA VESTE: s-a dezbracat singurel si s-a pus pe olita si culmea: a si facut pipi!!!! uraaaaaa!!!! am baiat mare!!

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

la cat mai multi "pishuci"
va pupam de week-end placut si sper sa gasesti o gradi buna pt. paul
ma bucur tare mult pt. vestile despre gandacica . multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ce mai stiti de viovio? ca taaaare de mult nu a mai dat pe aici!

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Astept sa nasca si gandacica sa-i vedem splendoarea de fetita, spune-i sa ne arate si noua o poza, da? Am inteles c-o s-o cheme Maria.

Dana, la multi ani si multa, multa sanatate si bucurii de la copii (am pus pluralul, ai grija).

Miha, daca ar fi numai nepricepere as trece usor cu vederea, dar e si muuuulta, muuuuulta delasare si lipsa de responsabilitate, trebuie sa-l imping de la spate, nu vine de la sine (si asta ma afecteaza cel mai tare), plus ca uneori se simte ofuscat ca-l pun sa faca ceva de uneori imi vine sa nu-l mai rog nimic.
Tot imi zic ca trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea caci nu are cum sa se mai schimbe acum, cateodata mi-e si tarsha sa-i mai spun sau sa mai deschid discutii de genul asta ca nu rezolv nimic. Daca nu vine de la sine, din interior si din dorinta lui, daca nu se autoresponsabilizeaza, normal ca impinsul meu de la spate seamana a hartuire si bataie la cap.

Mai, bits, ia vezi tu ca mie mi se pare aproape imposibil sa-i dea dintii acum. La doar 1,5 luni. Poate ai simtit tu ceva tare sub, dar dintii n-au cum sa-i dea acum. Cred c-ar bate recordurile, n-am auzit pe nimeni sa-i dea dintii mai devreme de 4 luni (plus sau minus ceva zile acolo). Poate-or mai sta ei sub "plapumioara" inca vreo 2 luni.
Si adrian ma musca cu gingiile de-mi omoara falangele (ii place sa-mi roada degetelul mic) si cateodata ma musca nervos si de tzitzi, dar nu avem in plan sa scoatem dintii la soare de acum.

Paxeluta-graviduta, ce mai faci, cum iti mai este, ce-ti face printesa.... offf ca n-am si eu o printesa... m-am procopsit cu 3 masculi. E usunt capra cu 3 iezi si al mai mare se pare ca e cel mai neascultator, iar cel mai mic e cel mai cuminte.

De vreo 4 zile il pun la culcare seara singur, sa adoarma singur. Mi-a plans in prima seara de-a rupt, vreo juma de ora si pana la urma taica-su i s-a facut mila de el si l-a luat din pat si normal ca n-am mai putut sa-l pun la loc (ca apoi intelegea mesajul gresit, eu il potolesc doar aplecandu-ma peste el, dar nu-l iau din patut), a doua seara a plans mai putin timp si mai putin intens si l-a luat somnul soptindu-i eu la ureche. Alaltaieri l-a luat somnul in 7 minute de plans, mai mult scancit, iar aseara deja baiatu' mamii a scancit doar un pic si l-a luat somnul imediat. Uraaaa, adoarme singurel seara. La prima sculare (pe la ora 11) il iau cu mine-n pat ca mi-e mai usor si plus sa nu fie trecerea prea brusca - de la o noapte-ntreaga cu mami la singur in patut toata noaptea. Dupa vreo sapt. de obisnuinta cred ca-ncep sa-l pun inapoi in patut si dupa prima sculare in noapte si tot asa pana o dormi singurel in patut toata noaptea.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

la multi ani! Danette, sa fi sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

DANETTE sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii din partea familiei. Tot ce iti doresti sa ti se implineasca

CRISTINA... MAI DA CE IN FORMA SI CU FORTE PROASPETE AI VENIT LA NOI... Si ai stat ascunsa pana acum... Sa stii ca ma inscriu si eu la poate o data ca niciodata cd vin prin Galati te sun sa fie calda cd ne vedem

BITS... of... mai cu dintisorii... ce repede vor ei sa iasa... Daca tin eu minte bine tot tu ai fost prima care a anuntzat si la Ken ca se simt dintisorii...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Acum vin de la FELIS, am pupat un baiat dulce, dulce foc, pe Mihaita jucaus si foarte iubaret!

NU am mai fost azi pe la gradinite din cauza vremii nefavorabile, in special a vantului......dar am reusit sa stabilesc o intalnire pe miercuri!

ADRIANNA scumpa la ora asta cred ca esti foarte fericita si ii smti atat de aproape pe puiutii tai dragi! sa le dai un pupic si din partea noastra! Multumim ca te bucuri alaturi de noi, de pishulica!

TRY ii voi transmite Gandacicai gandurile voastre bune!! poate ne si vedem in curand!

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Sunteti niste dragutze, toate! va pup si va multumesc inca odata. Mult!
Este minunat sa primesti asa multe ganduri bune!

Chiar am avut o zi frumoasa. Cu soare.
Am primit un buchet de 33 de lalele roz de la sotz... e super buchetul, nici cand am nascut-o pe Idi nu mi-a facut asa buchet.Azi am petrecut cu familionul si am mancat tort de ciocolata cu visine. Cam mult... dar tare mi-era dor de dulce...
Duminica o sa vina prietenii...asa ca am un w-e de party-uri.

Andra draga, am remarcat pluralul... hehehe... ma pregatesc sa stii... deja sunt convinsa ca-l fac pe-al doilea bb... dar mai stau pana in toamna cu 'campania'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

La Multi Ani!!! Dana sa fii sanatoasa, fericita , iubita, sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi tie si toate dorintele sa-ti devina realitate.
Ce cadou frumos ai primit de la sot asa si trebuia...sa stii ca si eu asa ceva tot astept, ha ha dar se pare ca mai am de asteptat
Iti doresc petrecere frumoasa in continuare si asteptam poze. Pupici si la Iris

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

TRY... felicitari pt somnicul lui Adrian singurel... Esti de invidiat. Cu cate ai pe cap, sa ai atata rabdare sa iti atingi scopurile...

ONITZA... eu a trebuit ieri sa ies la prima ora si m-am mai intors la ora 12.30 si pe cine crezi ca a durut capul ieri toata ziua?... Aseara nu puteam sa adorm de durere, mi-am pus compresa cu spirt, si acum ma doare, in consecintza am luat un aulin... De la frigul si vantul ala de ieri...

DANETTE petrecere frumoasa... sa inteleg ca varsta e 33?.. Pai week-end ul viitor ma asteapta acelasi lucru... Asa ca o sa am o saptamana... numai curatenie si gateli... musafiri din provincie.... Sa vad daca o sa am si bani ca sa am ce gati..

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput