greu fara tigara..mai recunoaste cineva?

greu fara tigara..mai recunoaste cineva? | Autor: alealecs

Link direct la acest mesaj

Fetelor...eu cred ca am innebunit. Sunt fumatoare...cand am ramas insarcinata data trecuta m-am lasat brusc de tigara fara probleme (doar ca atunci a fost extrauterine...ghinion) Acum am trecut de 5 sapt, bb-ul e in uter...si mi-e o pofta de tigara de nu stiu ce sa mai fac. Am inceput discutia asta la un moment dat...dar acum m-am gandit sa fie subiect...poate aud mai multe pareri. Ma abtin, nu fumez...am tras cateva fumuri doar...insa mi-e greu de tot. Medicul mi-a spus ca pot sa mai fumez cate o tigara (ca stresul lasatului de fumat poate sa imi afecteze sarcina)...insa nu vreau sa-mi afum puisorul.
Of, of......drogurile astea.
Va pup...si mersi ca m-ati ascultat ...m-am simtit ca la AA.
Alexandra 5+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Si eu m-am lasat imediat ce am vazut testul pozitiv... si de tigara si de spritz/bere.
Dupa tigare (inca) nu tanjesc.. dar cateodata as bea o bereeeee... mama mama...

7+

http://bd.lilypie.com/xO2Zp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

eu ink mai fumez adik kte un fum kte un fum km 2 tigari pe zi...in primele 3 luni nu am fumat deloc nu puteam...dar acum ash rupe pachetul ashfuma cu 10 maini dak s.ar putea oricum imi e f greu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

sincer, va inteleg. Si eu m-am lasat de fumat in momentul in care am aflat ca sunt insarcinata..insa la mine nu a fost asa de greu, pt ca oricum incercam sa nu mai fumez cate un pachet pe zi, cum fumam inainte..am avut si perioade in care m-am lasat, apoi m-am reapucat...oricum, sarcina m-a prins pe cand fumam un pachet in 3-4 zile. Asta exceptand iesirile in oras sau la prieteni, pt ca fiind toti fumatori, stiti si voi..se duce un pachet in cateva ore....fara sa-ti dai seama. Asa ca mie mi-a fost destul de usor sa ma las...va doresc si voua sa puteti sa va abtineti..si sa evitati si locurile in care se fumeaza....caci fumatul pasiv e la fel de nociv.

diana 27+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alealecs spune:

Va multumesc pt. raspunsuri, mamici dragi!
Parca ma simt mai putin nebuna acum...ca vad ca mai sunt si altele
Ma straduiesc si eu sa uit de existenta tigarii....azi am tras o tigara...refugiu dupa un moment de maxima incordare...dar sper sa se intample cat mai rar...de fapt DELOC.
Baiul e ca parca tot acolo imi intoarce diavolul gandurile
Pupici
Alexandra5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenyy spune:

Eu nu m-am putut abtine deloc de la tigari,si atat de groaznic ma simteam,imi venea sa urlu de suparare si de rusine,dar am fost atat de stresata tot timpul sarcinii(probleme cu tatal Briannei),tigarea era singurul meu refugiu.De fiecare data cand imi aprindeam o tigare,ma uitam spre cer si-l imploram pe D-zeu sa ma ierte si sa-mi tina bebelusul sanatos in burtica,apoi imi mangaiam burtica si imi ceream iertare la bebelusa ca sunt o inconstienta!!Am nascut la 38 de saptamani,un copil frumos si sanatos cu scorul apgar 10,si sper ca in viitor sa-mi tina D-zeu ingerasul la fel de sanatos,nu vreau ca Brianna sa aiba probleme de sanatate din cauza prostiei mele!!Fumam tigari foarte light,ca betele de subtiri si incercam mai mult sa le pufai,niciodata nu am fumat mai mult de un pachet la 2-3 zile.
Cunosc foarte multe mamici care au fumat in timpul sarcinii,un caz concret ptr mine fiind mama mea,am ajuns la 30 de ani fara nici un fel de probleme de sanatate,respiratorii numai mici raceli care le are orice fel de om!
Nu incurajez fumatul,Doamne fereste,dar sunt sincera si recunosc greseala,dar sper din suflet ca totul sa fie bine sa avem niste copii sanatosi sa ne putem bucura de ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

si eu sunt fumatoare cu state vechi as putea spune. de cand am avut testul de sarcina pozitiv am redus drastic tigarile. acum fumez maxim 2 tigari pe zi. este intr-adevar greu sa renunt dintr-odata. mai ales ca nu mi-e rau deloc deocamdata. asa ca dimineata inca mai beau o cafea mica si slaba si fumez o tigara. a doua tigara se compune de obicei din fumurile pe care le trag din tigarile sotului meu, seara. oricum, daca ma gandesc bine, pana sa aflu ca sunt gravida am fumat (macar bine ca incepusem de pe atunci sareduc tigarile cam la 4 maxim 5 pe zi). evident ca si eu sper si ma rog sa fie totul bine cu copilul si sa nu aiba probleme. si evident ca incerc din rasputeri sa renunt de tot la acest obicei urat capatat in adolescenta, din dorinta de a fi mai interesanta. dar, asisderea, mi-e teama sa renunt de tot dintr-odata sa nu intru in sevraj si sa-i fac mai rau.
wow, scuze ca am scris asa mult, dar chiar simteam nevoia sa vorbesc de aceasta problema cu persoane care stiu cum e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

imediat cum am banuit ca sunt insarcinata nu am mai fumat deloc.si nu fumam prea mult atunci, max 2 tigari/zi.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Si eu m-am lasat imediat ce am vazut testul pozitiv... si de tigara si de spritz/bere.

7+

Pai cu berea e mai usor ca exista berea fara alcool care e chiar indicata dupa nastere pt. a avea mai mult lapte deci hai noroc.

laura33+arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Cat despre tigari eu le-am lasat de cum am aflat ca sunt insarcinata dar eu mi-am ales o motivatie ma gandeam la bebe pe care l-am dorit f. mult ,trei ani nu am ramas insarcinata si fiind primul copil nu vroiam sa ma simt vinovata in cazul in care s-ar fii intamplat ceva cu bebe.Deci iti urez bafta la lasat de fumat!!!

laura33+arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by lauramar

quote:
Originally posted by carpatina

7+

Pai cu berea e mai usor ca exista berea fara alcool care e chiar indicata dupa nastere pt. a avea mai mult lapte deci hai noroc.

laura33+arianna

ba chiar berea nu e indicata deloc.si cea light are alcool.oricum berea nu face lapte contrar credintei populare,poate doar autosugestia.
este un subiect despre alaptat la Femina intim,este sticky,va asteptam oricand aveti nelamuriri.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput