Fetelor, am cumparat o bucata tiplata de file de somon si nu stiu cum sa o prepar.Va rog sa-mi dati idei, ca salivez langa ea
multumesc
Crisu
Pai daca este afumat mananca-l asa ,
daca este proaspat:
Il invelesti intr-o folie de aluminiu ,baga marar,capere,lamaii ,sare si piper dupa gust, rondele fara coaja ,ulei masline si bagal la cuptor vreo 20min
Serveste-l cu brocoli,morcov,orez
Pofta buna
Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
Daca e afumat , maninca-l cu oua fierte.
Taie ouale felii subtiri si pune pe o felie de piine oua si somon.
Yami yami e delicios.
Ile si Vivian (07.03.2006)
daca este ne afumat..punel in folie de aluminiu...punei sare si piper si o lingura sau chiar si doua de margarina,pui cateva stropi de lamaie si punel la cuptor 15-20 minute
daca e afumat..taie o ceapa pestisori (mari )pui somonul taiat feliute si peste el pui 2 linguri de ulei de masline
pofta buna
POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0
eu il pun intr-o tava pun putina apa sa nu se prinda de tava ulei de masline , sare piper si-l bag l acuptor , fara folie de aluminiu, cam 30 min, il servesc cu zeama de lamaie si cu salata verde
daca e afumat eu pun unt pe paine si putin somon storc lamaie si nu ma mai opresc din mancat
pofta buna
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
multumesc mult pt sfaturi.nu este afumat, este crud.de aia aveam eu dubii in privinta felului de a-l manca.fug la magazin sa cumpar ce mai am nevoie ca sa-l bag la cuptor.
va pup
Crisu
Mie imi place pe gratar. Il mananc neaparat cu lamaie pentru ca este un peste foarte gras.
Keep the promises you make to yourself.