am cam elucidat problema mea.am ajuns la concluzia ca am una din aceste 3 boli,nu stiu exact care pt ca au simptome asemanatoare.o jena dupa urinare,o secretie alba-galbuie inodora,durere in timpul actului sexual,si dupa.inca nu am ajuns sa imi fac analize,dar vroiam sa va intreb pe voi daca stiti vreun tratament naturist eficient.am inceput sa iau uricol si flamexin la indicatiile unei farmaciste.si beau multe ceaiuri.va pup si astept pareri
Cum ai ajuns la concluzia ca ai una din 3 ? Dupa simtome ne putem da si noi cu parerea....
Cel mai indicat e sa mergi la medic, sa iti faci analize si pe urma sa iti aplici tratamentul recomandat.
quote:pai am citit pe net despre aceste boli si am vazut ca am simptomele respective.nu pot sa-mi dau seama exact care din ele o am,pt ca sunt foarte asemenatoare.ma voi duce la doctor ,dar pana atunci m-am gandit ca stie cineva vreun tratament'minune'
Originally posted by barbye
Cum ai ajuns la concluzia ca ai una din 3 ? Dupa simtome ne putem da si noi cu parerea....
Cel mai indicat e sa mergi la medic, sa iti faci analize si pe urma sa iti aplici tratamentul recomandat.
In asfel de cazuri trebuie mers de urgenta la medic, sa constate el despre ce e vorba si sa prescrie un tratament adecvat. Este foarte gresit sa incepi sa faci tu un tratament dupa ureche. In primul rand poate denaturezi rezultatele analizelor pe care le va face medicul cand mergi la el, si apoi pentru ca poti sa-ti faci mai mult rau decat bine.
Asa ca, fugutza la medic si nu te mai trata dupa ureche.
Sanatate si sa auzim ca ti-ai rezolvat problemele si ca e bine si la capitolul
.
Nici nu incape discutie ca nu trebuie sa mai stai pe ganduri... Mergi la ginecolog sa-ti faca un control si o lama! Orice tratament facut dupa ureche poate agrava o afectiune... Dupa ce vei avea diagnosticul clar, atunci te poti orienta si catre tratamente naturiste.
Flamexinu ala e cam puternic din cate stiu eu, mie mi l-a recmandat lpentru durerile post-operatorii.
fetele te-au sfatuit bine, du-te la un medic, nu te trata dupa ureche!
Hai bafta!
mami de Calin rasfatzat:)