zi de nastere la gradinita- ce pregatim?
Se apropie ziua de nastere a fiica-mi si nu prea stiu ce sa pregatesc( o sa-i fac sigur tort) dar nu stiu de care? Si ce alte bunatati sa mai pregatesc? Daca aveti ceva retete care sunt papate cu placere de copilasi, va rog sa postati!
Voi ce ati pregatit pentru astfel de eveniment la gradinita?
Raspunsuri
hcclara spune:
buna christel,
eu cand a avut al meu baietel ziua, am dus 3 cozonaci cu nuca, o galetuta de haribo, si un borcan mare de ciocolatele. copiilor le-a placut, si le-a ramas de le-a mai dat si altadata. nici eu nu am stiut ce sa duc, mai ales ca nici nu incepuse bine gradi si eram primii care isi serbau ziua. am vazut pe parcurs ca majoritatea aduc cate un tort, cei mai multi de cioco, ceea ce e pe placul fiului meu.
sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!
claudia
Christel spune:
Multumesc Claudia, pe aici am vazut ca se aduce tort, ciocolatele,haribo si nelipsitii wursti!
Dar mai voiam ceva idei. Si nu stiu tort de care sa le fac, de ciocolata sau diplomat.
Mai astept in continuare idei si daca aveti retete bune pentru copii.
Darria spune:
Ma bag si io ca musca-n lapte sper sa nu te superi.
Inainte de a pregati ceva poti sa intrebi educatoarea daca sunt copii alergici la alimente(unii sunt alergici la ciocolata neagra, la ciuperci, etc...) si daca au liber de la parinti pt. unele alimente.
Distractie placuta si La multi anisori! sanatosi fetitei
Cristina_C spune:
Christel, cel mai bine intrebi educatoarea. Si eu ma gandeam sa duc tort de ziua lui Robert dar educatoarea mi-a zis ca e de preferat ceva fara crema ca sa nu o intinda copiii peste tot, pe haine, etc. Mi-a sugerat sa duc ceva mai "uscat" si m-am hotarat sa duc Muffins. Gummibärchen poti sa duci in pungulite ca sa le imparta fetita colegilor sau ciocolatele, sau chiar acadele.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
arghirmonica spune:
La gradinita noastra nu ne lasa sa ducem torturi,prajituri etc.Dulce fursecuri de toate felurile si sucuri naturale.Ciocolata si bomboane de ciocolata nu e voie.Ne conformam.Oricum ii inchiriez un loc special pt party si acolo le face tort si le mai duc si eu ce cred .Monica
katik spune:
la noi la gradi se duce tort (dar numai de fructe, nu cu multe creme si colorate) si suc. la serbare s-au cumparat fursecuri si pizza.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
lorena_andreianu spune:
Si noi tot la gradinita i-am serbat 2 anisori. Nu am dus decat o punga de oua Kinder si tortul l-au facut ei la ora de bucatarie. Puteti vedea aici ce a iesit. Era taiat la mijoc si cu dulceata.
Copiii ai fost foarte incantati ca doar participasera si ei la pregatire. E drept, ei au zilnic ora de bucatarie, dar cum sunt pe grupe le vine randul o data pe saptamana...
Parerea mea e sa intrebi si la gradi. La noi a venit totul din partea lor si ne-au zis sa nu aducem nimic... dar oricum, pe ouale Kinder a fost bataie abia le-au ajuns... si sunt numai 20...
LA MULTI ANI si distractie placuta! Te asteptam cu poze.
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
Cristina_C spune:
Ce idee faina cu ouale Kinder! Pe langa ciocolata au si surspriza! Poate o sa duc si eu la anul (daca am aviul educatoarei)!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
ingridnen spune:
La noi la gradi se aduce tort.... ne pregatim si noi, mai avem 2 saptamani pana atunci. Ma gandeam sa comand un tort ca nu prea am timp si nici rabdare sa fac eu unul
am luat deja suc, pahare, farfurii, lumanari....
Ingrid si Cristi 3 ani si 11 luni
carmenp spune:
au fost vreo doi ani cind i-am facut petrecerea la gradi si atunci i-am dus prajiturele si tort cu certificat de garantie (a fost conditia care mi-au pus-o cei de la gradinita) suc si sampanie pentru cupii
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,