Banda de alergat-de care?

Banda de alergat-de care? | Autor: Alynutza

Link direct la acest mesaj

As vrea sa-mi iau o banda de alergat si nu stiu de care. Am vazut ca sunt de mai multe feluri: mecanica, magnetica, electrica... Stiti cumva care e mai buna?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Eu am una mecanica si nu prea sunt multumita de ea, dar atunci cand am cumparat-o nu aveam prea multi bani. Sunt tare urioasa ce zic fetele care au banda de alergat "eletrica"! Stiu ca este mai sumpa....

te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GABRIELAS spune:

Eu folosesc o banda electrica de la First Bike (au un magazin vizavi de Dinamo pe St.cel Mare) Este mult mai eficienta decit una mecanica dar intr-adevar este mai scumpa. La magazin gasesti la preturi incepind cu 20 mil. (eu am luat una de 37 mil, insa merita efortul financiar). Daca esti genul care nu o face cuier dupa prima saptamina , merita investitia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GABRIELAS spune:

First Bike au filiale si in tara. Intra pe site-ul lor si vezi daca au si la Cluj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Gabrielas multumesc de sfat, dar nu dispun de atatea fonduri pentru banda de alergat.
De banda magnetica nu stie nimeni nimic?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput