Rana pe col - solutii

Rana pe col - solutii | Autor: moniboni

Link direct la acest mesaj

'neatza! Ce sa fac? Sa o cauterizez? Este destul de mare si de veche.
Din cate stiti voi exista si alte solutii?

mamica de rockerash

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

quote:
Initial creeata de moniboni

'neatza! Ce sa fac? Sa o cauterizez? Este destul de mare si de veche.
Din cate stiti voi exista si alte solutii?
mamica de rockerash

Dar Dr. ce spune ? Eu n-as mai sta pe ganduri !
Multa sanatate-ti doresc !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Spune s-o rezolv....
Si alta intrebare: anestezie totala sau locala? Doare? Of...aveam eu nevoie de asta...

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Nu-ti fa griji , se va rezolva ! Asculta Dr. si fa intocmai ! Iar daca poti alege anestezia locala ar fi mai bine ! Mult curaj si sa iei decizia cat mai repede ca sa nu te mai framante , inteleg situatia . Sa fie intr-un ceas bun !

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Sar'mana!

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Am uitat sa-ti raspund , daca doare ?, eu nu am fost in situatia asta , dar am o prietena f buna care ea a trecut prin asta ! Te asigur ca a fost ok si nu se plangea de dureri deloc ! Lua madicamente contra durerii , care cum spunea ea , nu erau dureri decat o mica jena timp de cateva zile . Dupa care n-a mai avut nimic . Du-te nu mai astepta , dupa cate am inteles rana e destul de veche .

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Din cate stiu eu, nu se face anestezie de nici un fel la astfel de interventie. Am trecut si eu prin asa ceva si nu mi s-a facut anestezie. Colul nu are nervi, prin urmare nu 'simte' durerea. Tocmai de aceea este asa periculos cancerul de col, ca nu doare!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

nu stiu la ce dr. mergi, dar eu iti sugerez sa mergi si la dna dr. Badea, la Micomi, sa te vada

Mergi la inceput

Chestia e ca este al treilea doctor care imi sugereaza cauterizarea; eu auzisem ca nu se mai practica dar nimeni nu mi-a data alta alternativa. Cumva trebuie rezolvata problema..si repede! Am inteles ca dupa operatie nu trebuie sa raman insarcinata cateva luni. Eu aveam de gand sa incep sa lucrez la al doilea bebe.
Maine o sun pe doctorita si programam operatia.

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Daca este mica se poate incerca tratament , mai exact irigatii cu diverse ceaiuri sau prafuri.
Daca nu se inchide se cauterizeaza. Se "poarta" chestia asta pt. ca nu ai ce face altceva si presupun ca nu vrei sa ajungi la chestii mai grave.

Si eu am avut o rana , nu mi-am facut bine irigatiile , a trebuit sa o cauterizez. Anestezie locala , dureri ca si crampele de la ciclu , nu am facut sex 1 luna dupa si nu am avut absolut nici un fel de durere dupa. Sigrul lucru simtit de mine afost in timpul cauterizarii , crampele , atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu mi-am cauterizat o rana pe col in 2002 (in toamna), anestezie locala, crampe ca la ciclu in timpul interventiei si un miros de carne arsa care te dadea pe spate. Apoi am mers la "pansat" o vreme pana a cazut coaja si doc mi-a spus ca e ok. In aprilie am ramas insarcinata, am nascut in decembrie, natural...totul ok.

Claudia

Mergi la inceput