Fetelor mi-am pilit unghiile pe suprafata lor ca se scot galbenul ce se vedea asa urit. Cu toate ca folosesc baza inainte de orice oja tot timpul mie mi se ingalbenesc unghiile. Ei acuma am dat-o in bara pt ca imi sunt ca o foita,sunt scurte si mi se indoaie la cea mai mica miscare...sunt dezastru. Cred ca pina nu imi creste toata unghia si aia in citeva luni nu am ce sa fac...voi ce parere aveti?!
poti folosiun lac incolor sa le intaresti.
Unghia se ingalbeneste de la oja, de la diluant sau de la lipsa de vitamine.
unghii false ar mai fi o varianta.
Sanatate si numai bine 
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ai grija la lacul de unghii,culorile inchise de obicei ingalbenesc unghiile, calitatea conteaza
era de la farmec un intaritor pt unghii, f bun !
Folosesc numai lacuri de calitate dar degeaba...iar unghiile aplicate nu imi inspira incredere am observat ca unghia de sub ele se inmoaie si e f subtire...ca la bebelusi....cam cum e a mea acum
Infierbanta bine niste ulei pe foc si lasa-l la racit. Pastreaza-l intr-o sticluta si seara unge unghiile cu el. Se vor face beton.
Dupa aia sa nu vrei unghii moi ca n-am decat un sfat: pickamerul![]()
O vreme incearca sa nu te dai cu oja. Unghiile se ingalbenesc si daca le dai cu oja in mod constant. In perioada cand nu le dai cu oja poti sa pui ceva aplicatii finute (din acelea care se lipesc cu un fel de scoci nu dintre cele care folosesc lipici). Vezi www.yatego.com/manikuere-pedikuere/nagelschmuck/20-25-02,3,,3,1" target="_blank">aici diverse modele.
Renunta la oja pentru ca altfel nu-si revine unghia, indiferent de cit de buna e oja. Daca vrei sa-si revina unghia cum trebuie, citeva luni uiti de orice produs de infrumusetare.