The big O (orgasm)
buna fetelor.
am citit mai devreme un subiect despre inceputul vietii sexuale. am vazut acolo tot felul de varste. 15, 15, 20, 24
eu mi-am inceput viata sexuala la 15 ani si jumatate. cu 2 zile inainte ca prietenul meu de atunci sa implineasca 18 ani...cica i-am facut un cadou. experienta in sine a fost ok...nu m-a durut. dar dupa aia m=am gandit ca..dak asta e sex...mie nu-mi trebuie. eram cu el de 8 luni si l-am parasit .. nu ma vedeam facand sex frecvent pt ca nu simteam nimic.
am mai avut dupa el alti parteneri...cautam disperata orgasmul despre care auzisem atat de des. am avut pentru prima data cu fostul meu sot. prima data cand am facut dragoste..la o saptamana de cand ne cunoscuseram. aveam 19 ani
voi cand ati avut orgasm prima data?
Raspunsuri
kjmami spune:
wow...89 de vizualizari si 0 raspunsuri...v-am deranjat cu subiectul asta fetelor??? sa-l sterg????
Marina spune:
pai asta inseamna ca stai bine la cap marketing, titlu interesant, il deschizi, dar subiectul total dezamagitor pentru mine una
lyvya spune:
sincer nici eu nu am vrut sa scriu nimic.pt mine cauza ar fi m-ai socat..sa-ti incepi viata sexuala la 15 ani si apoi la o saptdupa ce cunosti pe cineva sa te culci cu o alta persoana.nu vreau sa judec si nici sa te superi,dar dupa ce am citit ce ai scris am vrut sa nu-ti raspund.probabil ca sunt eu mai incuiata si de moda veche sau pur si simplu nu mi s-a intamplat sa existe scanteia aceea care sa ma arunce in bratele lui
Ramonika spune:
cred ca ai inceput viata sexuala prea devreme pentru a vrea sa ai de primele dati orgasm.
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
aileene spune:
quote:
Initial creeata de kjmami
eu mi-am inceput viata sexuala la 15 ani si jumatate . eram cu el de 8 luni si l-am parasit .. nu ma vedeam facand sex frecvent pt ca nu simteam nimic.
...cautam disperata orgasmul despre care auzisem atat de des. am avut pentru prima data cu fostul meu sot. prima data cand am facut dragoste..la o saptamana de cand ne cunoscuseram. aveam 19 ani
valeria
http://community.webshots.com/user/kjmami
Inca de la inceput trebuie sa stii ca , orgasmul nu se obtine asa usor precum auzim in jurul nostru ! O adevarata complicitate trebuie sa aibe loc intre parteneri , iar in momentul in care ambii se desfasoara , trebuie sa existe placerea si atragere spre aceea persoana . Restul vine prin surprindere
Singurul care te-a dus pe drumul lui Big-O a fost ex-sotul tau ! Chiar doar la o saptamana , ptr ca erai atrasa de el si ma bucur ca ti s-a intamplat ! Mai spuneai ca pe atunci aveai 19 ani !
Dar acuma cati ani ai ???
Si ca sa-ti raspund la intrebarea ta finala !
Primul meu orgasm adevarat l-am avut la 21 ani , eram mereu in cautarea lui , fara sa exagerez in privinta asta ! Imi placea sa dau placere , dar nu cautam neaparat sa-l descopar , pana intr-o buna zi cand , ca si tine , am intalnit barbatul vietii mele si atunci , viata se schimbase f mult , a face dragoste incepuse sa aibe un sens ptr mine si faptul ca primeam si eu placerea ma facea sa fiu mereu sus pe un norisor ! Acel big-O e mereu prezent

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri
kjmami spune:
quote:
Originally posted by lyvya
sincer nici eu nu am vrut sa scriu nimic.pt mine cauza ar fi m-ai socat..sa-ti incepi viata sexuala la 15 ani si apoi la o saptdupa ce cunosti pe cineva sa te culci cu o alta persoana.nu vreau sa judec si nici sa te superi,dar dupa ce am citit ce ai scris am vrut sa nu-ti raspund.probabil ca sunt eu mai incuiata si de moda veche sau pur si simplu nu mi s-a intamplat sa existe scanteia aceea care sa ma arunce in bratele lui
As minti sa spun ca nu regret nimic..dar as minti sa spun ca regret ceva...
se pare ca nu te=ai deranjat sa imi citesti postarea cu atentie. l-am parasit pe primul prieten pentru ca nu ma vedeam in stare sa am o viata sexuala pentru ca nu simteam nimic....a doua relatie despre care spui tu ca te-a socat.....cea cu fostul meu sot s-a intamplat la 19 ani. si nu vad nimic rau in a face dragoste dupa o saptamana..ce a fost intre noi a fost superb si totul s-a intamplat foarte repede...si mi-a placut la nebunie...nu sunt genul de femeie care cunoaste un barbat, se indragosteste si dupa aia isi impune sa astepte 6 luni pana a trece la pasul urmator doar pt ca...asa se cuvine...sunt f impulsiva si fac lucrurile asa cum simt..nu cum ar trebuii in conceptia altor persoane.
spui ca nu vrei sa ma judeci si totusi pari sa o faci in leg cu momentul in care mi-am inceput viata sexuala...da a fost la 15 ani dar a fost cu un baiat care ma iubea si care a avut o rabdare infinita cu mine. sunt fete care o fac la aceias varsta dupa care sunt parasite, ranite, laste insarcinate si sunt obligate sa treaca printr-un avort...etc..eu am avut noroc...sau am fost inspirata cand mi-am ales partenerul.parintii mei au aflat, mi-au dat sfaturi, au fost alaturi de mine..nu am facut-o inconstient pe bancheta din spate a unei masini fara sa stiu nimic despre asta. .iar varsta...pe bune ..conteaza?
Elle_seb spune:
Valeria, nu varsta conteaza, intr-adevar, ci maturitatea emotionala pe care o ai in momentul respectiv. Si daca o faci din dragoste si pasiune pentru omul de langa tine, nu are nimeni dreptul sa te judece. Daca tu la 15 ani te-ai simtit suficient de matura si pregatita pentru a-ti incepe viata sexuala asta este, insa ca ti-ai inceput viata sexuala ca sa-i faci lui un cadou, e altceva...
Pe de alta parte, sa nu uitam ca statistic vorbind, generatiile tinere tind spre o maturizare mai rapida decat am fost noi, cele care avem acum ~30 de ani si varsta la care debuteaza pubertatea la fete a scazut cu cativa ani.
Referitor la intrebarea ta, orgasmul vine in urma mai multor triri intense de ordin emotional, mental si bineinteles fizic, cu partenerul tau. In general femeile ajung mai greu la orgasm din mai multe motive, unul dintre ele fiind si autocunoasterea, sau cunosterea propriului organism. Si asta vine in timp, de-aia multe dintre noi avem primele orgasme dupa 20 si ceva de ani.
Elle_seb
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
brendamitran spune:
Eu cred ca daca vreti sa-i raspundeti vis-a-vis de subiect,nu trebuie s-o si judecati.Fiecare face ce vrea cu viata lui si hotaraste cind si cum vrea sa faca anumite lucruri.
Ea cauta niste explicatii,sau vrea o dezbatere pe marginea subiectului (vezi,titlul),atit si nimic mai mult.
Daca a ales sa dea amanunte din viata ei intima,nu inseamna ca ne putem permite sa "tocam" amanuntele cu pricina.
Cred ca era mai simplu sa faceti precum ceilalti 80 si ceva,care au citit dar au pastrat pentru ei parerea,decit sa postati off-topic si cu atac la persoana.
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
Eu cred ca daca vreti sa-i raspundeti vis-a-vis de subiect,nu trebuie s-o si judecati.Fiecare face ce vrea cu viata lui si hotaraste cind si cum vrea sa faca anumite lucruri.
Ea cauta niste explicatii,sau vrea o dezbatere pe marginea subiectului (vezi,titlul),atit si nimic mai mult.
Daca a ales sa dea amanunte din viata ei intima,nu inseamna ca ne putem permite sa "tocam" amanuntele cu pricina.
Cred ca era mai simplu sa faceti precum ceilalti 80 si ceva,care au citit dar au pastrat pentru ei parerea,decit sa postati off-topic si cu atac la persoana.
BRENDAUn fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
CORECT!
Elle_seb
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
kjmami spune:
multumesc brenda si elle... rog moderatorii sa inchida acest subiect..m-am lamurit ..nu am cu cine vrb si cu cine dezbate un subiect care eu credeam ca va fi folositor pentru anumite femei..am prietene care sunt 'disperate' ca au o anumita varsta si nu au avut niciodata orgasm..credeam ca nu numai ele se gandesc la asta...si ca acest topic v-a ajuta pe cineva.
m-a ajutat pe mine sa ma lamuresc si sa imi dau seama ca mai bine tin pentru mine...toate suntem foarte tari in a judeca pe alti...
ROG MODERATORII SA INCHIDA ACEST TOPIC!!!