reductil ati incercat?
de cativa ani tot incerc sa raman insarcinata....mai bine spus incerc sa duc o sarcina la capat pentru ca raman si apoi o pierd.datorita acestui lucru am ramas in plus cu aproape4 24 de kg.am incercat tot felul de cure dar ,din cauza faptului ca programul meu e oarecum aiurea nu am reusit sa dau mai mult de 1-2 kg jos.am auzit de reductil si de programul reductostart.as dori sa stiu mai multe, daca se poate.
multumesc
diana
Raspunsuri
kamelika spune:
eu am folosit:am slabit 7 kg in cateva saptamani, iar apoi incet si sigur le-am pus la loc.
nu merita!
ionica spune:
Buna ANA
Am fost in aceeasi situatie ca si tine (am pierdut patru sarcini) si de fiecare data ramaneam cu kg in plus.
Anul trecut am reusit sa nasc o bebelina superba cu tratamente de sustinere a sarcinii .
Am nascut prin cezariana si am ajuns la 77kg de la 59kg.
Inainte de a ramane insarcinata am incercat si eu reductil ,este oribil am avut niste palpitatii de credeam ca fac infart,nu este indicat fara avizul medicului.
Incearca XENICAL este un inhibitor de grasimi merge mai bine si te ajuta sa-ti echilibrezi alimentatia.
Nu-ti face prea multe iluzii,cea mai buna si sigura metoda de a slabi este sportul,incepe cu mers pe jos rapid o jumatate de ora pe zi.
Eu inca ma lupt cu kg-mele dar sunt fericita ca am reusit sa am o bebelina mult asteptata dupa zece ani de tratamente si asteptari.
Mai nasol e cu sanii ,s-au lasat foarte tare de la kg-mele in plus nu cred ca vor mai reveni la forma initiala,probabil ca ma voi opera dupa ce voi mai face un bebe!
Mult succes !
Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
ana_id spune:
kamelika: in cat timp ai pus la loc kilogramele?
am inteles ca trebuie o cura de minim 3 luni, o data pe an
eu am fost foarte incantata pentru ca m-am inscris in programul reductostart si, inainte de a mi se recomanda reductilul am fost trimisa la consultatii la un nutritionist si la un endocrinolog pentru a vedea daca nu e ceva in regula acolo.
pentru mine deocamdata functioneza reductilul, nu tin un regim foarte strict dar nici nu fac abuzuri, din pacate nu fac sport pentru ca programul meui ,asa cum am spus, e foarte tampit , si de multe ori cand ajung acasa nu-mi doresc decat sa dorm, dar am vazut rezultatul la curea.....eu care imi inchideam cureaua la prima gaura, intr-o saptamana am ajuns deja sa o strang cu 4 gauri....nu m-am suit pe cantar inca, asa ca nu va pot spune in kg cat am dat jos.
e foarte adevarat ca imi este sete in continuu, ca ma mai iau dureri de cap si ameteli dar eu cred ca asta era singura solutie, mai ales ca acum s-au ieftinit pastilele si nu reprezinta un efort foarte mare.
diana
eve44 spune:
Colega mea a slabit foarte frumos cu Reductil.In 4 luni,a slabit 20kg(avea si de unde
).
Dar am inteles ca tot tratamentul i-a fost dat de un medic endocrinolog.Pe toata perioada a fost sub indrumarea acestuia.
Si eu as fi tentata de o asemenea experienta,dar am totusi niste retineri.
Bafta!
EVE
"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga
amyarabella spune:
Si eu as vrea sa incerc ,cat costa si iti trebie reteta data de doctor? Dupa sarcina nu am mai dat jos nici un gram intr-un an de zile si as vrea tare mult sa incerc.
amy
kjmami spune:
eu am si deschis subiect legat de reductil. am slabit si se vede////sunt incantata///mai am de dat jos o gramada si reductilul ma ajuta. singurele efecte adverse sunt setea...si un gust permanent de fier in gura...eu zic ca merita...
ana_id spune:
amyarabbele: costa 80 de ron cel de 10 mg si 102 cel de 15 mg.
eu am luat de la farmacie fara nici o reteta
karmacoma spune:
quote:
Originally posted by ana_id
amyarabbele: costa 80 de ron cel de 10 mg si 102 cel de 15 mg.
eu am luat de la farmacie fara nici o reteta
de unde ai luat tu reductil cu 102 RON ca eu acum doi ani am dat de la farmacie in jur de 4 milioane