Rog moderatorii, daca se poate, sa imi lase intrebarea aici, ca sunt convinsa ca este o sectiune mult mai citita decat sectiunea de ob.gyn. Va rooog ... 
Deci: am inceput ac. pe 22.01.07., Desorelle (le iau de 2 ani fara nici o problema). Tot pe 22 am inceput un tratament cu antibiotice. Nu am folosit alta metoda contraceptiva
, gandindu ma ca la un amarat de ovar cat am, nu se poate intampla nimik.
Acu` 3 zile mi au aparut cateva pete rozalii, dupa care nimic. Am facut un test de sarcina sa dorm linistita chiar in seara respectiva, clar negativ !
Azi petele au devenit maronii si mai abundente, nu seamana deloc a cm.
Poate fi de la stress o asemenea dereglare ? Am o perioada in care nu dorm din cauza a n`shpe planuri ...
Sau ce naiba am ???
Stiu ca medicul meu imi poate da un raspuns, dar abia pe marti/miercuri pot ajunge la cabinet (nu ma intrebati dc nu pot ... servici, singura cu bebelina serile si e we-ul...).
Ati patit asa ceva ???
Va rog sa mi raspundeti ! 

Eu cred ca e o dereglare hormonala.Poate de la antibiotice!Sau de la stes,vorba ta.
Eu am avut pete maronii de la AC,dupa 1 an si ceva.Poate s-a obisnuit organismul cu ele.sau poate e de la ovulatie.Mie asa mi-a spus doctorita,ca si de la ovulatie poate fi.
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/yWG8p2.png
Uf, merci de raspuns
. Am sunat la ambele cabinete unde merg si pana marti nu e loc ... sper sa nu fie nimic serios ci o dereglare. Oricum voi merge la doc. Pastilele le iau in continuare. 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
Eu cred ca mai mult ca sigur petele sunt de la AC. Poti pune intrebarea ta pe site-ul anticonceptionale.ro la forum. Ti se raspunde repede.. Asta pana ajungi la doctor.

Poate fi de la antibiotice; ce ai luat?
Acum vreo 3 ani si eu am avut o sangerare, pe la mijlocul ciclului, si eram tot pe pilule si tinusem un tratament cu antibiotice. M-am speriat atunci, dar am aflat ca unele antibiotice dau dereglari si pot aparea sangerari.
anca si matei(4 iulie 2005)