Ce poate fi ? Dereglare ? Sarcina ?

Ce poate fi ? Dereglare ? Sarcina ? | Autor: szivarvany

Link direct la acest mesaj

Rog moderatorii, daca se poate, sa imi lase intrebarea aici, ca sunt convinsa ca este o sectiune mult mai citita decat sectiunea de ob.gyn. Va rooog ...

Deci: am inceput ac. pe 22.01.07., Desorelle (le iau de 2 ani fara nici o problema). Tot pe 22 am inceput un tratament cu antibiotice. Nu am folosit alta metoda contraceptiva, gandindu ma ca la un amarat de ovar cat am, nu se poate intampla nimik.
Acu` 3 zile mi au aparut cateva pete rozalii, dupa care nimic. Am facut un test de sarcina sa dorm linistita chiar in seara respectiva, clar negativ !
Azi petele au devenit maronii si mai abundente, nu seamana deloc a cm.

Poate fi de la stress o asemenea dereglare ? Am o perioada in care nu dorm din cauza a n`shpe planuri ...
Sau ce naiba am ???

Stiu ca medicul meu imi poate da un raspuns, dar abia pe marti/miercuri pot ajunge la cabinet (nu ma intrebati dc nu pot ... servici, singura cu bebelina serile si e we-ul...).

Ati patit asa ceva ???

Va rog sa mi raspundeti !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu cred ca e o dereglare hormonala.Poate de la antibiotice!Sau de la stes,vorba ta.
Eu am avut pete maronii de la AC,dupa 1 an si ceva.Poate s-a obisnuit organismul cu ele.sau poate e de la ovulatie.Mie asa mi-a spus doctorita,ca si de la ovulatie poate fi.

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/yWG8p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Uf, merci de raspuns. Am sunat la ambele cabinete unde merg si pana marti nu e loc ... sper sa nu fie nimic serios ci o dereglare. Oricum voi merge la doc. Pastilele le iau in continuare.

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Eu cred ca mai mult ca sigur petele sunt de la AC. Poti pune intrebarea ta pe site-ul anticonceptionale.ro la forum. Ti se raspunde repede.. Asta pana ajungi la doctor.

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

Poate fi de la antibiotice; ce ai luat?

Acum vreo 3 ani si eu am avut o sangerare, pe la mijlocul ciclului, si eram tot pe pilule si tinusem un tratament cu antibiotice. M-am speriat atunci, dar am aflat ca unele antibiotice dau dereglari si pot aparea sangerari.

anca si matei(4 iulie 2005)

Mergi la inceput