Cand v-a crescut burtica

Cand v-a crescut burtica | Autor: marushka

Link direct la acest mesaj

Fetelor,
Eu abia astebt sa imi vad burtica mare. Ma tot uit in oglinda in fiecare zi sa vad daca a mai crescut dar parca e tot la fel
La voi cand a crescut burticuta? Si de obicei dupa cate saptamani incepe sa se vada?

6+

asteptam BeBe in septembrie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

eh,cunosc asa bine sentimentul...

la mine a inceput sa se vada calumea dupa 20 de saptamani.depinde mult de conformatia ta.eu eram oricum mai plinuta ,asa ca pana la 20 de saptamani ,desi crescuse,nu parea a fi burtica de gravida,ai fi zis doar ca sunt ceva mai grasuta si atat.pe urma cand a inceput sa urce si sa se bombeze eram f mandra,era clar ca e o burta de viitoare mamica.

uite evolutia in poze,ca sa iti dai seama.

http://family.webshots.com/album/557199148XIGfKZ

iti urez sa ai parte de o sarcina frumoasa si usoara cum am avut si eu!

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze*
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

gabriela_s Multumesc, ai raspuns atat de prompt. Am ramas fara cuvinte cand ti-am vazut-o be bebelina in burtica...si cum se misca si iti facea din manute :) Sa iti creasca mare printesa si sa fie sanatoasa si frumoasa.
Eu nu sunt deloc plinuta... la 1.69 m 50 kg, dar degeaba ma tot uit eu sa vad daca s-a marit burtica ca tot nu se vede inca. Da eu sunt mandra nevoie mare, ca stiu ca este bebe-ul nostru in ea ;)
Buna idee cu pozele. E chiar bine sa pozezi burtica si sa o urmaresti in evolutie.
Sanatate tuturor burticilor si mamicilor!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita9 spune:

Mai ai de asteptat....
La mine a devenit putin vizibila la 18-20 saptamani; dar f putin si arata mai mult ca un surplus de grasime nu ca o burta de gravida.
Dar am vazut si burtici care deveneau vizibile pe la 14-15 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claza spune:

Depinde ce-i in burtika
Cand e fetitza burta se lungi-latzeshte pe toate partile, iar pana prin luna a 5-a pare doar ca te-ai cam ingrashat (si io purtam haine mulate doar-doar s-o vedea ca-s )
Cica daca-i baietzel se tzuguiaza burtika si e clar pentru publicul spectator ca-i sarcina chiar mai devreme.
Sarcina usoara iti urez si bb sanatos - ca de burta mare o sa ai timp sa te "bucuri" inca multa vreme de-acuma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

.
Cred ca toate ne-am hlizit in oglinda in primele 3-4 luni de sarcina.
Eu nu imi mai amintesc cand a inceput sa se vada.
Destul de tarziu.
poti sa urmaresti evolutia in poze. La nunta eram in 18 saptamani, si nu se prea vedea.Prima in care se vede destul de bine,parca a fost undeva pe la 20-22 de saptamani.
Tot cam atunci am inceput sa adun si kg. pana atunci eram disperata ca vreau vitamine, ca eu nu ma ingras!!!!! Si uite asa, numaram 25 de kg, si burtika tzuguiata.
Iti urez sarcina usoara, si sa se vada Domnule burtika odata!

Shine 38

http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aoleu...cat am mai plans si eu ca nu am burta deloc... Imi aduc aminte ca aveam 22 sapt cand am fost in Delta si aveam o burtica de nimeni nu m-a crezut ca-s gravida. Abia de la 30 sapt incolo am luat avant.si nu ma mai opream. Io-s mai slabutza si probabil de aia. Iar ca si kg am luat fix 11, pe care le-am dat jos destul de repede..insa am pus la loc la fel de rapid inca 2 si nici acum n-am scapat de ele. Insa asta e din alt "film".
Sarcina usoara si stai linistita ca nu ramai fara burticoasa!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

la mine nu se cunoaste deloc burta. nici macar dezbracata.
la vara mea a inceput sa se vada dupa 20 de saptamani.
de obicei la prima sarcina se vede mai tarziu.

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

marushka, depinde de cine se uita.

Tu iti vei da seama prima ca burtica e in crestere. Pe la 7-8 saptamani, fustele sau pantalonii care-ti veneau fixe, acum simti ca te string. Mai incolo putin, dupa ce maninci, o sa simti nevoia sa deskizi nastrurele de la pantaloni...
Pe la 10-12 sapt se vede clar ca-i ceva in "neregula" cu burtica ta. Depinde foarte mult si de cite kg iei. Mai ales ca esti asa slaba: cu cit iei mai multe, cu atit se vede mai repede.

Din afara, sotul tau, care iti cunoaste formele corpului aproape la fel de bine ca tine, isi va da seama ca nu mai arati la fel, si asta destul de repede, pt ca esti slabutza si orice modificare se vede imediat.

Altii vor vedea ceva mai incolo. Pt ca pe la 16-17 sapt o sa se faca mai cald afara si o sa incepem sa mai dam jos din straturi, o sa se vada ca sub pulovere s-a copt ceva

Iar acum, mai ai putintica rabdare, vreo 2 sapt, si o sa vezi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Eu mai am cateva zile pana la 16 sapt. si inca nu se vede nimic. Nu am nici 100 grame in plus si imi vin in continuare blugii. Probabil ca burtica depinde f. mult de sructura fiecareia dintre noi si de kilogramele pe care le acumulam. Nu dispera, vor veni zile in care burticutza va fi din ce in ce mai mare.

MEDA 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

Burticoaselor mai mari sau mai mici,
Va multumesc la toate pentru raspunsuri frumoase. M-am bucurat mult cand am vazut ca atatea burtici au vorbit despre evolutia lor. Alédeci nu mai am mult pana se va observa. Pana atunci sotul meu o saruta in fiecare dimineata inainte sa mearga la servici, astfel sigur v-a observa prima schimbare

Sa ne creasca burticile frumoase si ce e in ele sa fie sanatos!

6+

Mergi la inceput