pastile de iod

pastile de iod | Autor: alina d

Link direct la acest mesaj

buna fetelor! nu stie careva dintre voi unde as putea gasi un irigator vaginal care se vinde impreuna cu niste pastile de iod?ati auzit de asa ceva? mi'a recomandat dr sa fac spalaturi cu iod pt o scurgere vaginala si mi'a spus ca se gasesc cam greu...ati facut careva un astfel de tratament? se pot folosi orice pastile de iod? sau e ceva praf? daca ma poate ajuta careva...va rog...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Alina , eu am facut un tratament in vederea unui bb si a trebuit sa-mi bag ovule "betadine" pe baza de iod , sigur se gaseste la farmacii pe la voi ! Intreaba , se va rezolva sunt sigura ! Bafta

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Alina ia uite aici :http://prospect.pcfarm.ro/BETADINE,%20ovule%20vaginale.htm ovulepebazadeiod
Sper sa-ti ajute !

amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina d spune:

multumesc de sfat, dar eu am nevoie de pastilele acelea pt irigatii ca am folosit betadine si nu a dat nici un rezultat.ar trebui sa'mi fac seara spalaturi si apoi sa folosesc colposeptine.am gasit pe internet ceva despre aceste pastile
(colpocleaner) dar nu se gasesc numai in ungaria si cred ca imi trebuie reteta de acolo...daca stie cineva vreun amanunt despre ele va rog sa ma anuntati si pe mine...multumesc

Mergi la inceput

Alina draga nu stiu ce fel de scurgere ai , dar uite ce-am gasit , baga si tu un ochi si vezi ce gasesti , poate ceva interesant !
http://www.ele.ro/messages_1089.html ! Numai bine si sanatate-ti doresc

amintiri

Mergi la inceput