ajutati-ma cu un sfat va rog

ajutati-ma cu un sfat va rog | Autor: kale

Link direct la acest mesaj

am 20 de ani si de curand am incercat sa-mi incep viata sexuala.cu toate ca preludiul dureaza destul de mult(cca 30 40 min),am dureri ingrozitoare.simt o presiune foare mare asupra vezicii,chiar daca inainte am urinat.nu stiu care este problema.imi iubesc prietenul enorm,ma simt iubita,nu sunt inhibata deloc....si totusi ma doare si ma ustura.am fost facut o ecografie si mi-a spus ca am ovarele putin inflamate,dar ca nu e o problema.dati-mi un sfat va rog.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Incearca sa folosesti Carpicon supozitoare pentru rezolvarea inflamatiei ovariene (din ziua 5 pana in ziua 19 a CM 2/zi). Multa sanatate! Si...spor la !

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

cel mai probabil e infectie urinara sau o cistita ,pt care trebuie sa iei mai mult decat niste ovule! trebuie tratament antibiotic si antiinflamator si repaus sexual pana se rezolva problema.local,daca ai ceva usturime sa jena mai trebuie ceva ovule si niste prafuri pt spalaturi vaginale. daca te inereseaza un tratament pot sa iti dau cateva variante,dar cel mai indicat ar fi un control la ginecolog.

tinem legatura sa imi zici cum te mai simti .

pupici si sanatate

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kale spune:

am facut analize de urina si nu am infectie,decat putin nisip la rinichi.am un chist ovarian de 3 cm pt care mi-a dat sa iau microginon,atat.cat despre ovule si spalaturi intravaginale....nu cred ca e cazu,cred ca inca sunt virgina.iti multumesc frumos pt mesaj.te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Supozitoarele de Carpicon se pun in asa ca e o varianta pe care ti-o recomand cu incredere. Sunt facute din rasina de conifere. Multa sanatate1

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!

marrina

Mergi la inceput