Fetelor, va propun un subiect nu despre slabit ci despre cum sa traim sanatos.
Eu de exemplu nu am nevoie sa slabesc, am 53 kg la 1.70. Ma simt bine asa cum sunt si sunt convinsa ca sunt multe fete pe forum care nu au nevoie de cure de slabire. Dar totusi nu am o viata <<sanatoasa>> in sensul ca nu imi controlez dieta - mananc multe prostii, nu fac sport, stiti voi, chestii pe care le cunosti, esti constienta ca ar fi bine sa le faci dar din diverse motive (timp, hotarare) nu le faci.
Ce ziceti? Incercam impreuna sa schimbam ceva?
Daniela
Iata cu ce as vrea eu sa incep:sa fumez mai putin, sa-mi fac niste analize pe care le aman de mult, sa mananc cat mai multe cruditati,sa nu mai beau sucuri acidulate,sa pot sa beau ceaiuri,sa urc mai mult pe scari si mai putin cu liftul si ma mai gandesc si mai scriu.
analize si controale medicale
sa beau mai putina cola
sa mananc mai multe legume
SA FIU MAI CALMA
cristina si nazdravanul Andrei
Eu in primul rand as vrea sa incep cu putin sport. Nu am timp sa merg la sala - servici, copil, masa, casa, stiti voi, asa ca mi-am propus sa-mi cumpar un aparat, o bicicleta sau un stepper, nu stiu. Macar 15 minute la 3 zile si tot trebuie sa-mi fac timp.
In weekend o sa fac un tur de magazine cu specific.
Daniela
Daniela, eu am avut bici, am dat-o iar acum mi-am luat un aparat de vibromasaj. Daca as fi avut mai mult spatiu, cred ca tineam si bicicleta.
Hai, ca daca incepi tu sa dai la pedale
, poate ma convingi si pe mine sa fac oarece miscare .
cristina si nazdravanul Andrei