Dr. Ionel MOLDOVAN (Brasov) - Medic bun???

Dr. Ionel MOLDOVAN (Brasov) - Medic bun??? | Autor: Chriszta

Link direct la acest mesaj

Salut burtici si mamici.
Azi sunt pusa pe fapte mari.
Am nimerit din intamplare la dr. Moldovan si as vrea sa stiu ceva pareri, chiar si zvonuri auzite prin Brasov despre el ca as vrea sa continuu cu el. Eu dupa 2-3 vizite la inceput de sarcina nu am apucat sa-mi fac o parere. Asa ca ajutati o incepatoare...
Multumesc.
Cristina 13+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

Buna Christa

Eu la-m avut ca medic pe Moldovan in 1999 si sincer am avut o parere f.buna despre el unsa ma dezamagit la nastere.mi-a promis ca o sa vina la nastere dar am asteptat degeaba.sper sa nu ai si tu ghinionul meu.este un dr f.bun poti avea incredere in el(in privinta asta)

te pup,si poate mai discutam si despre altceva

14+Andreea

edith

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

SAlutare burtici,
Cu Moldovan a nascut o colega de-a mea si este foarte incantata. Tot ce stiu este ca s-a apropiat foarte mult de ea in timpul sarcinii, dar o sa o intreb cum a fost la nastere.'Va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi. Haideti si voi la subiectul de Brasovence ca se cam pierde.
Pupici

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

CHRISZTA ,ti-am trimis un e-mail,sper ca l-ai primit...

sunt din Brasov si am nascut cu dr. Moldovan....
dr. Moldovan e un dr. tare bun ,ma ajutat foarte mult si la nastere ,daca nu era el cred ca nastem mult mai greu si travaliul dura mult mai mult....,am ajuns la spital la 2,30 si la 6 ,35 am nascut o minune de fetita ...cel mai minunat cadou care ni la trimis Dumnezeu ,chiar in ajun de Craciun...
INaite de nastere l-am intrebat daca poate veni daca o sa nasc de sarbatori si mi-a spus, oricind ,numai in seara de revelion nu poate.... si a venit chiar in ajun de Craciun...

te-am pupat si sarcina usoara iti doresc!!!

Mergi la inceput