Buna tuturor ![]()
Sunt in luna a 4a si as dori sa stiu ce vitamine vi s`au prescris voua pentru aceasta luna. Din analize a reiesit o usoara anemie si doctora mi`a prescis maltofer fol (a mai luat cineva?) acid folic si vit E. Ce mi se pare ciudat e ca si maltoferul contine acid folic.
Voi ce ati luat?
Eu am luat pana in luna a 4-a, inca dinainte de sarcina materna si apoi Biomarin plus (la indicatia medicului) care le iau si acum in timp ce alaptez.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
eu am luat si iau elevit,sunt vitamine prenatale.
am luat o cutie ianinte sa raman insarcinata si de cand am ramas le iau si probabil le voi lua pana la sfarsitul sarcinii.au si ac folic si fier. sarcina usoara!
alina
14+ 
Salut burtici
Si eu iau de la inceputul sarcinii Elevit, se pare ca sunt printre cele mai bune au fier, acid folic si toate vitaminele. In plus au si un usor laxativ pt ca fierul constipa. La fel se intampla si in primele luni de sarcina cand se relaxeaza intestinele din cauza progesteronului. asa ca Elevitul e bun si il voi lua si dupa nastere pe perioada alaptarii.
Sarcini usoare...
Cristina 13+
Eu toata sarcina am luat Elevit. Acum, cand alaptez le iau in continuare. Sunt foarte multumita de ele.
Mariana,
Silviu 3.6 ani si Teodor 3 saptamani
Buna!
La inceputul sarcinii eu am luat acid folic si vitamina E. La analizele trimestriale mi-a iesit anemie usoara asa ca mi s-a prescris vitamine prenatale si fier. Eu am luat Centrum Materna si Tardyferon folic.
Raluca 39+
Eu am luat in primele 3 luni acid folic iar din luna a 4 Elevit si Tardiferon fol, la indicatia medicului.
Eu am luat Materna vreo luna, maximum doua. In orice caz e bine sa mananci multe fructe si legume. Sunt pline de vitamine.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
Salut,
Aici majoritatea doctorilor recomanda vitamine Materna (de la Centrum) pe toata perioada sarcinii si inca 3 luni dupa, + acid folic inainte sa ramai si in primele saptamani de sarcina.
, 37+