Cuparea foamei
Fetele, ajutati-ma, macar cu un sfat daca nu cu o metoda incercata!
Nu mai stiu ce sa fac! Desi nu-s dodoloata nu stiu ce sa mai fac ed cateva luni sa ma opresc din mancat. Mai ales dulciuri.
Auzisem, pe vremea cand nu imi pasa, de tot felul de pastile si metode de incetarea foamei. Iar acuma nu imi mai amintesc nici una!
Voi stiti vreuna?
Nu mai pot, zau! Pai, in ritmul asta voi intrece toate recordurile la grasi!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Raspunsuri
teodora35 spune:
miria uite am gasit ceva interesant sper sa iti fie de folos http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28490
familia mea de-ale croitoriei animalutze
cocufan spune:
miria, daca singura ta problema sunt dulciurile, atunci poti sa cumperi biocrom de la plafar. iti va scadea pofta pentru dulciuri.
poate ar fi bine sa te gandesti si la cauza. eu mananc dulce in perioadele de stres sau cand trebuie sa depun un efort intelectual intens. e bine ca mai intai sa tratezi cauza.
carissma spune:
Cristina si eu am o problema cu dulciurile si imi pare foarte cunoscut tot ce descrii tu. Pastilele cu crom sunt intr-adevar bune in cazul in care corpul simte nevoia de dulce, iar pt momentele in care "pofta" depaseste cu mult "nevoia" eu cumpar dulciuri de la raioanele pt diabetici. Nu stiu cat sunt de sanatoase dar macar au putine calorii
si parca sunt mai dulci decat cele obisnuite.
Pt cazurile cand ti-e foame de altceva in afara de dulciuri poti sa cumperi de la magazinele cu produse naturiste pastilute din tarate. Nu sunt chiar rele la gust, se umfla in stomac si iti dau senzatia de satietate.
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by teodora35
miria uite am gasit ceva interesant sper sa iti fie de folos http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28490
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea de-ale croitoriei animalutze
tizo,

nu credeam sa mai vad si eu ca mai recomanda cineva South Beach !
aici pe forum nu a prea avut succes
si eu o recomand de o mie de ori ... am tinut de toate la viata mea, dar asta a fost cea mai eficienta, ca rezultate si pe termen scurt si pe termen lung
Babisa spune:
Buna
Am sa iti dau un sfat ,pe care eu l-am pus deja in practica...sper sa reusesti si tu.La fel ca multe alte fete , sunt extrem de pofticioasa la dulciuri...simteam ca sunt dependenta , in mintea mea deja imi creasem scuza ca organismul meu are nevoie de ele , ceea ce era o mare minciuna.......organismul nostru chiar nu are nevoie de aceste dulciuri,ba chiar nu fac decat sa dezvolte microbii din organism.Am ascultat-o pe nutritionista lui Teo Trandafir , care spunea ca noi ne luam zaharul necesar organismului , din legumele ,painea si alte alimente pe care le mancam zilnic,cel mult tre' sa mai mancam 2 fructe pe zi si deja avem surplus de zhahar pe ziua respictiva ...deci nu mai necesita nici macar o bucatica de ciocolata.Totul este psihic.Am fost fumatoare inraita, timp de 10 ani ...mereu am incefcat sa le reduc ,ajungeam in final tot la 2 pachete ...singura solutie a fost sa le elimin total ,am acum 4 ani de cand le-am lasat.Am spus ca asta trebuie sa fac si cu dulciurile din comert ...care sunt cel mai usor de bagat in gura.Asa ca de pe data de 10 decembrie 2006...nu am mai pus duilce din comert in gura (gen ciolata,napolitane,biscuiti cu creme,prajiturele sau prajituri de cofetarie...).Singurul dulce pe care mi-l permit este...iaurt cu fructe,bomboane fara zahar,biscuiti simplii dimineata la o cana de lapte,cereale,un pahar de pepsi light o data la cateva zile si prajituri facute in casa ...eu una nu sunt o artista in ale bucatariei asa ca nu imi fac ,iar mama mea face decat de sarbatori.
Cam asta este ceea ce am aplicat eu la mine si functioneaza din plin .Bafta multaaa la ceea ce iti doresti 
miria_cristina spune:
Fetelor, multumesc pentru sugestii!
Am cumparat Cr si am inceput sa iau. Pe cutie scria 1 tb/zi, dar as luat 2 la cum as baga in mine.
De mancat imi vine sa mananc, dar numai dupa ce ma zaharisesc si ma ia cu lesin de la atat dulce.![]()
![]()
![]()
![]()
Cristina si D
miria_cristina spune:
Apropo, de motivatie. Trec printr-o perioada nu stresanta, ci super stresanta, dar si alte dati am trecut si nu ma manifestam asa. Plus ca dureaza de ceva vreme si nu vad sanse de ameliorare.
Cristina si D
teo1970 spune:
nu vreau sa te deziluzionez, am luat si eu Crom si nu a avut NICIUN efect .. edit: poate sa mearga la cei careoricum nu sunt mari mincaciosi de dulce, dar la dependenti .. numai cu Cr nu faci nimic
eu eram tot un fel de dependenta (psihic) de dulce .. cre' ca puteam sa iau si un flacon de crom pe zi si nu ar fi avut efect
mie mi-a scazut apetitul pt dulce dupa ce am tinut South Beach .. am si acum momente in care "rad" dulce (ciocolata, biscuiti cu crema, cam cu asta ma "ocup"), dar: 1)sunt la o greutate f. buna pt mine, asa ca-mi permit din cind in cind si 2)e 1 episod/sapt sau la 2 sapt (nu zilnic ca inainte), perfect rezolvabil ulterior cu 1-2 zile de dieta ..
dar, acuma ca am slabit (mai slaba ca inainte de sarcini), cel mai tare ma tine in friu motivatia .. ca arat bine si ca vreau sa ramin asa ![]()
Luna75 spune:
Cristina,la mine a functionat nesperat de bine spirulina.Am facut o cura de trei saptamani cu 2-3 tablete pe zi .Dupa a cincea zi de tratament mi se facea rau chiar si de la miere,alimentul meu preferat.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.