doctori pediatri jud. SUCEAVA

doctori pediatri jud. SUCEAVA | Autor: adelinageo

Link direct la acest mesaj

pt mamicile din sv, putem povesti despre ,,bune si nebune,, dr pediatru

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelfad spune:

salutare

Sunt tot o mamica din Suceava chiar din oras, shi am un baietel de 6 luni. In legatura cu medicii pediatri de aici parerile sunt impartite.
Noi am fost la Iasi la un pediatru shi am fost multumiti de consultatie, in sensul ca ne-a raspuns la toate intrebarile shi acu nu mai avem probleme cu bebe. In rest mergem la medicul de familie care il monitorizeaza Prelipceanu Angela. Din punctul meu de vedere e ok, dar pentru investigatii mai amanuntite si ptr linistea mea mergem la Iasi asta daca apare o problema mai grava.

Bafta multa in continuare shi crestere usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia1977 spune:

IGNATESCU MARIANA. pt noi e cea mai buna. e drept ca e cam scumpa 1 mil consultatia. n-am intalnit un medic atat de informat si de interesat si credeti-ma ca am calcat pragul multor cabinete de pediatrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niculinasv spune:

Si eu merg la dr. Ignatescu cand am probleme cu baiatul de 4 ani, al meu face des amigdalita pultacee cu febra mare si dezvolta repede rezistenta la medicamente. Am incredere totala in tratamentul d-nei doctor desi uneori ai dau cu teama medicamentele caci da doze mari.Azi 24 august 2008 Andrei are o infectie urinara cu E.coli, ma voi duce la dr.Ignatescu caci am inteles ca se scapa greu de aceasta bacterie. Apropo, ce stiti despre infectia urinara cu E. coli ? Multumesc pentru atentie.

Mergi la inceput